• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim beta hcg sonucumu ekledim?

Jelibonkafasi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
31
16
8
28
İki gün önce hamilelik testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı 5 dakika içinde. Ertesi gün sağlık ocağına gittim Kan testi verdim doktor 5 üstündeyse hamilesin dedi sonucum açıklanmış 36 çıkmış.
Kokuya duyarlılığı arttı ve vücudum sıcak.
Adetim 13 gün gecikti ama normalde hep böyle gecikmeler olur dönem dönem. Sonucları ekliyorum hamilemyim sizce?

Eklentiler

• IMG_20210318_073550.jpg
    IMG_20210318_073550.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 224
  • Screenshot_20210319_000134.jpg
    Screenshot_20210319_000134.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 212
İki gün önce hamilelik testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı 5 dakika içinde. Ertesi gün sağlık ocağına gittim Kan testi verdim doktor 5 üstündeyse hamilesin dedi sonucum açıklanmış 36 çıkmış.
Kokuya duyarlılığı arttı ve vücudum sıcak.
Adetim 13 gün gecikti ama normalde hep böyle gecikmeler olur dönem dönem. Sonucları ekliyorum hamilemyim sizce?
Doktor açıklama yapmış aslında. Neden emin olamadınız anlamadım

Bence hamilesin çünkü ben gecen ay test yaptım ikinci çizgi hiç yoktu bembeyazdı. Resimde belli oluyor. Sanırım ikimizde çok yeniyiz ondan böyle silik duruyor 🙈
AMA BENIM DAHA GUNUM GEÇMEDİ Kİ İNŞ VARDIR PEJK UMUTLANMIYORUM BUGUNDE COKCOK AZ PEMBE KAHVERENGİ KAN GELDİ

Hemşireye sonradan hamile miyim dediğimde değer çok az yükselmiş net sonuç için haftaya kadın doğum uzmanına görün diyince içime kurt düştü
5 üstü ise hamilesin demektir doktorun dediği gibi.
Bundan sonraki aşamalarda betanın yükselmesi hamileliğin sağlıklı olup olmayacağını gösterir.
Sonuca göre hamilesiniz

Back