- Konu Sahibi luckyincident
-
rica ederim canım
hiç moralini bozma
inşaallah yarın değerlerin çok güzel artar
sadece dua et stres yapma
evet canım aynı yere yaptır
sorun çıkarmazlar hatta mümkünse acilden bile giriş yaptırabilirsin sonuçlar daha çabuk çıkar
önemli değil canım inşallah yardımcı olabilmişimdir
yarın sonucunu öğrenince yazarsın güzel haberler alman dileğiyle...
selam canım testi ne zaman yaptırdın sen?eğer bugün yaptırdıysan 3gün önce yaptırmış oluyorsun ve sonucun gayet iyi bundan sonrası önemli canım bence yarın bi test daha yaptır katlandığını göreceksin.uzmanlar sonradan üzülmeyelim diye net konuşmuyorlar.inşallah yarın çok güzel katlanmış halini görürsün.
cnm topic arkadaşım stres yapma hamilesin bencede değerin gayet iyi daha hastalığına 3 gün varken bidebebişin seninle sen git cnm kendi dr.na belki arasan bu durumu söylersen randevuyu daha erkene fln alabilirler rica edersin
dün yaptırdım canım testi ve telefonla öğrendim sonucu ilk kez gittiğim bir hastahane.labaratuvarı arayıp sonucumu sordum 70.2 gebesiniz fakat değeriniz düşük doktorumuzla bi görüşün randevu alın dedi canım sıkıldı o yüzden cnm.çok düzenli regl olmuyorum 1 2 gün oynuyo yani ama en erken çarşamba regl olacaktım
çok iyi canım öyleyse hiç tasalanma.stres yapıp kendini kasma sakın sonucu olumsuz etkilersin.yarın bi daha yaptır ve rahatla canım.
çok ama çok çok sağol canım yarın aynı yere gidip yaptırayım sabah erkenden :))) dualarınızı eksik etmeyin lütfen
dualarımız seninle ve senin durumunda olanlarla ayrıca bebek sahibi olmak isteyen herkes için canım.
cnm daha haberini okurken dua ettim inş.sende rahat rahat sevineceksin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ama lütfen stres yapma lütfennnnnsen gibeyyyyyysinnn arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?