• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ben ya?

asmilacep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
22
2
1
33
Kuzular acil cevap bekliyorum.
Sabah idrar testi yaptırdım ikinci çiZgi bari çıktı birinci çizgi kadar koyu değildi ama
Gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif 0.100 yarın adet olmam gereken gün.
Birşeylerde terslik var
Aşırı yorgunum hep uykum geliyor hiç adet olacak gibi sancım yok
Ve de uykum çok
Göğüslerim aşırı şişti ama acımıyor?
Kan testinin yanılma payı var mı?

Adana’da Avrupa hastanesi hastaneye de güvenim yok inan ki
Saglik ocaginda olsa belki cikmazdi cunku onlar fazla önemsemiyor eger cok yeniyse.. hastanede normalde dikkatliler. Bence yarin sabah testi tekrarla koyulasma varmi
Ve testi yukleme imkanim varmi acaba

Saglik ocaginda olsa belki cikmazdi cunku onlar fazla önemsemiyor eger cok yeniyse.. hastanede normalde dikkatliler. Bence yarin sabah testi tekrarla koyulasma varmi
Ve testi yukleme imkanim varmi acaba
Yükledim

Eklentiler

• 8A7BCA5A-0A93-4202-BCB1-DD857D69F87B.png
    8A7BCA5A-0A93-4202-BCB1-DD857D69F87B.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 108
Aa cok belli.. bence dedigim gibi yarin tekrarla testi koyulasma varsa yarinden sonra tekrar kan testi yaptir
Hayatım inan bu hastaneye ne zaman gitsem şüphelendiğim için son 10 günde 3. Testim hep aynı sonuç 0.100 var bir numara diyorum
Başla hastaneye gideceğim yarın

Hayatım inan bu hastaneye ne zaman gitsem şüphelendiğim için son 10 günde 3. Testim hep aynı sonuç 0.100 var bir numara diyorum
Başla hastaneye gideceğim yarın
Imkanin varsa öyle yap.. teste göre hamile olmasilisin silik falanda degil cunku

Kızlar merhana normalde bugün bat günüm daha doğrusu dündü saatten dolayı ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime geldim beyaz akıntıyla birlikte az ve çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi internette okuduğuma göre 4-5 haftalıkken olabiliyormuş kanama siz ne dersiniz

Kuzular acil cevap bekliyorum.
Sabah idrar testi yaptırdım ikinci çiZgi bari çıktı birinci çizgi kadar koyu değildi ama
Gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif 0.100 yarın adet olmam gereken gün.
Birşeylerde terslik var
Aşırı yorgunum hep uykum geliyor hiç adet olacak gibi sancım yok
Ve de uykum çok
Göğüslerim aşırı şişti ama acımıyor?
Kan testinin yanılma payı var mı?

Canım bazen kandada hemen çıkmayabiliyo bak benim bi arkadaşım var gecikiyo test yapıyo 2.çizgi silik kan veriyo kanda birşey çıkmıyo sonra tekrardan gecikince adet de olamayınca tekrar kan veriyo ve hamile inşallah vardır sendede

Kızlar merhana normalde bugün bat günüm daha doğrusu dündü saatten dolayı ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime geldim beyaz akıntıyla birlikte az ve çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi internette okuduğuma göre 4-5 haftalıkken olabiliyormuş kanama siz ne dersiniz
Hayatım git test al bir de bekle 1-2 gün hala gecikmen varsa ihtimali olabilir bir de düzenli mi adet görüyorsun en son ne zaman adet oldun ilişkiye ne zaman girdiniz

Hayatım git test al bir de bekle 1-2 gün hala gecikmen varsa ihtimali olabilir bir de düzenli mi adet görüyorsun en son ne zaman adet oldun ilişkiye ne zaman girdiniz

Valla canım normalde 12 senedir 30 günde bir adet oluyorum fakat evleneli 5 ay oldu adetim 3 ay çok düzensizdi dra gittim hormonlarda gayet güzel çıktı bir problem yok evliliğimin 4.ayında ve hayatımda ilk defa 28.günde adet oldum normalde 30 günü baz alıyorum ama doğrumudur bilemiyorum 2 şubat yumurtlama günümdü o günü takip eden 7 gün boyunca sol kasık ağrım oldu ve baş ağrısı adete 7 gün kala gögüslerim büyüdü ve etrafı kahverengi oldu ben beyaz tenliyim ve farkı ordan farkedebiliyorum bu ay daha koyu gögüslerim ve normalde benim gögüs ucum hiç yoktur ve 7 gündür uçları çıkıyo hemen ve çok acıyodu bugün biraz daha hafif ggüs ağrım normalde adet olmadan 1 gün önce ağrır ve hasta olurdum bu ay bi değişik bata 5 gün kala test yaptım negatif çıktı elimde 1 tabe testim kaldı yarın sabah yapsam mı bilemiyorum k.bakma biraz uzun yazdım ama :D

Valla canım normalde 12 senedir 30 günde bir adet oluyorum fakat evleneli 5 ay oldu adetim 3 ay çok düzensizdi dra gittim hormonlarda gayet güzel çıktı bir problem yok evliliğimin 4.ayında ve hayatımda ilk defa 28.günde adet oldum normalde 30 günü baz alıyorum ama doğrumudur bilemiyorum 2 şubat yumurtlama günümdü o günü takip eden 7 gün boyunca sol kasık ağrım oldu ve baş ağrısı adete 7 gün kala gögüslerim büyüdü ve etrafı kahverengi oldu ben beyaz tenliyim ve farkı ordan farkedebiliyorum bu ay daha koyu gögüslerim ve normalde benim gögüs ucum hiç yoktur ve 7 gündür uçları çıkıyo hemen ve çok acıyodu bugün biraz daha hafif ggüs ağrım normalde adet olmadan 1 gün önce ağrır ve hasta olurdum bu ay bi değişik bata 5 gün kala test yaptım negatif çıktı elimde 1 tabe testim kaldı yarın sabah yapsam mı bilemiyorum k.bakma biraz uzun yazdım ama :KK70:
Vallahi aşkım dilerim sen de olursun ama göğüs ucu yanması kararması bariz bir belirti

Kızlar belirtileriniz bukadar keskinse testlere hucum etsenize çatlatmayın insanı :))

bakin kizlar 3 gun onceki testim.bu sabah kan verdim.4te alicam.sonucu insallah hayirlisi olur

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
Back