:-) hamile miyim ben bi bakin

az önce acilde beta hcg yaptırdım 77 çıktı değerim. sat tarihim 14 şubat hamile miyim kızlar lütfen yardımmmm...

Hayatimmm 0.77 mi yoksa 77, 00 dimi? Eger 77, kusurse hamilesin tabi idrar testi yaptinmi? Resim eklemek istiyorsan cevap yazdigin sayfanin ust kisminda isaretler varya orda (hatta kucuk bir agac resmi var ) oraya tikla from computer dan resmi yukle canim

0.77 degil canım 77 çıktı. Ama bugun birkac damla kan geldi cok korktum ne oluyor diye kimyasal gebelik değildir umarım adetime daha 2 gün falan var.

kızlar dün sabah idrarıyla yaptığım test bu. dün akşam hcg 77 çıktı ve bugün az önce yaptığım idrar testi daha silik. ve bugün gün içinde birkaç damla kan geldi lütfen bi fikir verin anlamadım hamile miyim değil miyim..

Teste göre hamilesin canım ama kanama devam ediyor mu? Ediyorsa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin

hayirli ugurlu olsun,hamilesiniz

inşallah:) teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Teste göre hamilesin canım ama kanama devam ediyor mu? Ediyorsa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin

kanama devam etmiyor sadece bir iki damla geldi ve durdu bir daha gelmedi adetime de daha 2 gün filan var. inşallah hamileyimdir ve devam eder sağlıklı şekilde..

evet ama malesef çalıştığım için hcg yi çok zor yaptırabiliyorum akşam gidebileceğim bana yakın tek özel hastanede de 54 tl beklemeye devam sanırım. nasıl yapacaksam..

inşallah:) teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

kanama devam etmiyor sadece bir iki damla geldi ve durdu bir daha gelmedi adetime de daha 2 gün filan var. inşallah hamileyimdir ve devam eder sağlıklı şekilde..
Kanaman durduysa korkun olmasın değerin de güzel inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğini de kucağına alırsın

Kanaman durduysa korkun olmasın değerin de güzel inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğini de kucağına alırsın

Seninle aynı zamanda adet günlerimiz mesela ben bu sabah test yaptım negatif malesef senin bu kadar erken çıkması çok güzel. Yarını bekle be ertesi gün test yap tekrar bence..

Cnm merhaba.Değerlerine göre hamilesin.Sadece 2.yaptığımda daha silik çıktı dediğin için biraz çelişkide kaldım.Çünkü bu ay benzer bir durum yaşadım sadece kan testi yaptırmamıştım ben.

Adet olmam gereken günde test yaptım çift çizgi çıktı.Ertesigün testi tekrarladım ikinci çizgi birönceki güne göre daha silikti.Bir iki gün bekliyim kan testi yaptırırım dediim.Ve bi kez daha evde test yaptım.2.çizgi çıkmadı ve o gün adet oldum.İnternetten araştırdığımda adete yakın zamanda hcg hormonu biraz yükselebiliyormuş bazen.O yüzdende testte çift çizgi çıktı muhtemelen.O yüzden adet 1 hafta geçikince test yapın diyorlar.Sen bir kaç gün daha bekle ve kan testini tekrarla.değerin yükselmesi lazım.

sanırım oldu bu kez :) yarın hcg tekrarliycam.. :) çok mutluyum inşallah bebeğim benimle olur ve isteyen herkese allah bu duyguyu yaşatır..

Son düzenleme:

canım o bırkaç damla dedıgın kan yerleşme kanaması oluyor halk tabırınde benımde oyle sılık çıkmıştı allahın ıznıyle hamılseın dert etme herseyın hayırlısını nasıp etsın allahım bızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…