- Konu Sahibi mihrimah87
-
merhabalar; testin ilk cubugu koyu ikincisi acık renkli olabilir
Canım ikinci çizgiyi silik te olsa gördüysem tamamdır. Hamilesin ama yimese kan testi yaptırmalısınKizlar az once yaptigim teste bi bakar misiniz? Adetime 2-3gun filan var..
Canım ikinci çizgiyi silik te olsa gördüysem tamamdır. Hamilesin ama yimese kan testi yaptırmalısın
az önce acilde beta hcg yaptırdım 77 çıktı değerim. sat tarihim 14 şubat hamile miyim kızlar lütfen yardımmmm...
Hayatimmm 0.77 mi yoksa 77, 00 dimi? Eger 77, kusurse hamilesin tabi idrar testi yaptinmi? Resim eklemek istiyorsan cevap yazdigin sayfanin ust kisminda isaretler varya orda (hatta kucuk bir agac resmi var ) oraya tikla from computer dan resmi yukle canim
Eki Görüntüle 656681
kızlar dün sabah idrarıyla yaptığım test bu. dün akşam hcg 77 çıktı ve bugün az önce yaptığım idrar testi daha silik. ve bugün gün içinde birkaç damla kan geldi lütfen bi fikir verin anlamadım hamile miyim değil miyim..
hayirli ugurlu olsun,hamilesiniz
Teste göre hamilesin canım ama kanama devam ediyor mu? Ediyorsa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin
Kanaman durduysa korkun olmasın değerin de güzel inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğini de kucağına alırsıninşallah:) teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
kanama devam etmiyor sadece bir iki damla geldi ve durdu bir daha gelmedi adetime de daha 2 gün filan var. inşallah hamileyimdir ve devam eder sağlıklı şekilde..
Kanaman durduysa korkun olmasın değerin de güzel inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğini de kucağına alırsın
Eki Görüntüle 656681
kızlar dün sabah idrarıyla yaptığım test bu. Dün akşam hcg 77 çıktı ve bugün az önce yaptığım idrar testi daha silik. Ve bugün gün içinde birkaç damla kan geldi lütfen bi fikir verin anlamadım hamile miyim değil miyim..
Eki Görüntüle 659410
sanırım oldu bu kez :) yarın hcg tekrarliycam.. :) çok mutluyum inşallah bebeğim benimle olur ve isteyen herkese allah bu duyguyu yaşatır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?