• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim belirtilerim🤣

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Merhaba kızlar öncelikle adetime son 4 gün rahmime sancılar oluyor ve gaz problemi yaşıyorum midem sabahları bulanıyor baş ağrım ve başım dönüyor şu sıralarda doymuyorum acayip canım birşey çekiyor bunlar biliyoruz ki hamilelik belirtileri sayılır sizce gebelik testi ne zaman yapmalıyım bu ay sancıdan dolayı doktora gittim bir ara acayip sancım oldu doktor yumurtalıkların çok fazla ve çatlamış dedi bana ve 2 tane küçük kistin var dedi adet olana kadar beklemeyi planlıyorum fakat merakta ediyorum 8 aydır da bu merak her adet gecikmesinde devam ediyor birde 1 hafta olmuştur bacağımda çekilme hissediyorum ve yukarı uzandığımda rahmime hemen ağrı giriyor bu normal mi?

Regliniz geciksin o zaman test yapın bence. Rahimde sancı ve gaz problemleri regl öncesinde de olabiliyor, bulantı ve aşerme gibi belirtiler de psikolojik olabilir çünkü gebeliğin ilk zamanlarından ziyade ilerleyen zamanlarında oluyor daha çok. O yüzden bekleyin derim, erkenden strese sokmayın kendinizi.

Regliniz geciksin o zaman test yapın bence. Rahimde sancı ve gaz problemleri regl öncesinde de olabiliyor, bulantı ve aşerme gibi belirtiler de psikolojik olabilir çünkü gebeliğin ilk zamanlarından ziyade ilerleyen zamanlarında oluyor daha çok. O yüzden bekleyin derim, erkenden strese sokmayın kendinizi.
Tesekkur ederim bakalım ne olacak 🤗

Rica ederim, çok klişe olacak ama ne zaman kafanıza takmayıp umursamazsanız süpriz bir şekilde o zaman oluyor. Kendim de dahil olmak üzere bir çok kişide böyle olduğunu gördüm. İnşallah en yakın zamanda nasip olur :KK200:

Rica ederim, çok klişe olacak ama ne zaman kafanıza takmayıp umursamazsanız süpriz bir şekilde o zaman oluyor. Kendim de dahil olmak üzere bir çok kişide böyle olduğunu gördüm. İnşallah en yakın zamanda nasip olur :KK200:
İnşallah canım hamiş misin? ❤️

Back
X