Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim baska bir problem mi var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Martta 3yasina girecek bir oğlum var çok şükür 2 aydır yeni bir çocuk istiyoruz hem oğluma yoldaş olsun hemde çalışıyorum oğluma annem bakıyor en azından bakanım varken destegim varken olsun istiyorum zorlu bir süreç olacak farkındayım ama oğlum kardeş çok istiyor. Şimdi sizlere soruma geleyim. 3 senedir geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ve Aralık da denedik olmadı bu ay sol kasığımda feci bir ağrı var üzerine aşırı bir mide bulantısı halsizlik yaşıyorum adetime şuan 4 gün var prodoctor diye bir erken gebelik testi aldı eşim fakat tek çizgi bunlar gebelik belirtisi olacabilecegi gibi başka bir şeyin habercisi de olabilir kan testine çalıştığım için gidemiyorum saatlerim uymuyor izin gunum de pazar günü sizce ne yapmalıyım.

Eklentiler

• Screenshot_20200124-081251.png
    144,6 KB · Görüntüleme: 67
Eşimde aynı şeyi diyor acele ediyorsun diye ama gerçekten ağrım ve bulantım çok fazla

Arkadaşlar bir şey daha soracağım size akşam 7 den sonra kan testi yapan hastane veya özel saglik merkezleri var mi

Erken gebelik testi ne kadar işe yarıyor kızlar? Diğernden farkı varmı bukadar

Arkadaşlar tekrar merhaba adetten 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 0 çıktı fakat 2.gun ve hala hastalanmadim. Normalde her ay düzenli şekilde olurum ya bir gün önce yada tam gününde olurum adet. Ama bugün 2 gün oldu olmadım hala tekrar test yaptirsam mi yoksa beklesem mi hamilemiyim değil miyim düşünmekten kafam karmakarışık oldu. Yardımınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…