- 2 Şubat 2023
- 12
- -4
- 6
- 24
- Konu Sahibi sadnessss1241
-
Tekrar yeni konu mu ???? Dünde aynı konuyu açmıştın. Yani değilsin canım mümkün değil, olamaz, olmamalı, …..merhaba direkt konuya giricem biliyorum kimileriniz dalga gecıcek ama bana gercekten duzgun aciklayici cevap verirseniz cok sevinirim
erkek arkadasımla ilk defa iliskiye girdim kondom kullandi kondomun delik olmadigina eminim ve kondomluyken bıle icime bosalmadi icimden ciktiktan sonra bosaldi kondom olmasina ragmen ama ben icim rahat etmez dıye 2 saat sonrasinda hemen ertesi gun hapı kullandım aynı zamanda dogurgan donemımde de degilim hamıle kalmamın cok dusuk bir ihtimal oldugunun farkındayım ama yıne de sızın de fıkrınızı almak istedim cahıllıgımı affedın lutfen
Bu şartlar altında hamile kalmanız imkansıza yakın. Kendinize eziyet etmeyin.merhaba direkt konuya giricem biliyorum kimileriniz dalga gecıcek ama bana gercekten duzgun aciklayici cevap verirseniz cok sevinirim
erkek arkadasımla ilk defa iliskiye girdim kondom kullandi kondomun delik olmadigina eminim ve kondomluyken bıle icime bosalmadi icimden ciktiktan sonra bosaldi kondom olmasina ragmen ama ben icim rahat etmez dıye 2 saat sonrasinda hemen ertesi gun hapı kullandım aynı zamanda dogurgan donemımde de degilim hamıle kalmamın cok dusuk bir ihtimal oldugunun farkındayım ama yıne de sızın de fıkrınızı almak istedim cahıllıgımı affedın lutfen
Evet birde konu üstüne konu açıyorlar belki gerçekten fikir almak isteyecek arkadaşların konularının üstünde kalıyor dünde aynı konuyu açmıştı anlamıyorum ki korkuyorsanız yapmayın dimi yani tövbeYa arkadaş ordan sperm gibi mi duruyoruz ne bilelim aradas
Içine kacip tutunup hamile kalmişta olabilirsin yarı yolda rahmetli de olabilir sperm
Git kan testi yaptır ..cidden tuhafsiniz
Tekrar yeni konu mu ???? Dünde aynı konuyu açmıştın. Yani değilsin canım mümkün değil, olamaz, olmamalı, …..
evetBu kadar kendinizi ezmenize gerek yok. Hamile degilsinizdir, butun gerekli onlemleri almissiniz, spermlere topla tufekle saldırmak disinda.
Bu kadar gebelik korkunuz var ise, evlenmeden sevismeyi biraksaniz iyi olur. Bu korkuyu her ay yasamak cok agir sonuçlara sebep olur, depresyon, anksiyete gibi
isine baksana sen rahatsizsan engelleBu 4.konun ikisi sürtündüm hamile olurmuyum
2 si korundum hamile olurmuyum
Ya sen dalga mi geçiyorsun madem korkun var niye sevişip duruyorsun
Her seviştigin de konumu açıp durucaksin
Onun öncesi sürütunüyormuşEvet birde konu üstüne konu açıyorlar belki gerçekten fikir almak isteyecek arkadaşların konularının üstünde kalıyor dünde aynı konuyu açmıştı anlamıyorum ki korkuyorsanız yapmayın dimi yani tövbe
Evet rahatsizim git bi oku öğren nasil hamile kalınır gelip gidip konu açıp bide tavır yapamazsınevet
isine baksana sen rahatsizsan engelle
Konu üstüne konu açma diyoruz anlıyorsun dimi boşuna buraları işgal etme diyoruz, birde işine baksana diye yorum yapıyorsun, buraya mahrem konu anlatmaya kalktığında her tepkiye hazırlıklı olacaksın! Kimseye işine bak diyemezsinevet
isine baksana sen rahatsizsan engelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?