- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
5 ve üzeri olması lazım gebelik içinArkadaşlar merhaba 14 nisan adet günü. Dün ilk idrarla test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Az evvel kan verdim sonuç bekliyorum
Değerlerin kaç çıkması gerekiyor bilen yardımcı olabilir mi. Sonuç çıkınca tekrar atacağım
Yaaa inşaAllahh çok teşekkür ederim bidaha kan vermeme gerek var mı yasak geliyor yaMaaşallahh sonucun çok güzel ben 2000’lerdeyken keseyi çok küçükte olsa görmüştük inşallah sen de görürsün ❤
8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Değerin çok yüksek çıkmış adetin kaç gün geçti canım bu değer çoğul gebelik olabilir hayırlı uğurlu olsun8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Çok teşekkür ederim. Aslında düzensiz olduğu için kaç gün geçti bilmiyorum. Bazen bir ay olmadığım oluyordu. 20 nisan simde yıkanmıştımDeğerin çok yüksek çıkmış adetin kaç gün geçti canım bu değer çoğul gebelik olabilir hayırlı uğurlu olsun
Gözünüz Aydın. O değerde silik değil kopkoyu çıkması lazımdı şaşırdım. Sağlıcakla kucağınızda alın. Giderseniz kese görünür rahat rahat. Kaç haftalık olduğu da o değerden değil son adet tarihinden hesaplanır kaç hafta geçtiyse8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Kese görünür ama kalp atışını duyamayabilirsiniz.8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Benim değerim 10 bin çıktı ama ikiz gebelik değildi. Bende kendi değerlerim yüksek çıktığında, acaba ikiz mi diye düşünmüştüm.Değerin çok yüksek çıkmış adetin kaç gün geçti canım bu değer çoğul gebelik olabilir hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?