• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
Arkadaşlar merhaba 14 nisan adet günü. Dün ilk idrarla test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Az evvel kan verdim sonuç bekliyorum
Değerlerin kaç çıkması gerekiyor bilen yardımcı olabilir mi. Sonuç çıkınca tekrar atacağım

Arkadaşlar merhaba 14 nisan adet günü. Dün ilk idrarla test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Az evvel kan verdim sonuç bekliyorum
Değerlerin kaç çıkması gerekiyor bilen yardımcı olabilir mi. Sonuç çıkınca tekrar atacağım
5 ve üzeri olması lazım gebelik için

Maaşallahh sonucun çok güzel ben 2000’lerdeyken keseyi çok küçükte olsa görmüştük inşallah sen de görürsün ❤️

8000lerde idrar nasıl silik çıkmış acaba 😲 kopkoyu çıkması lazımdı halbuki 🤷
Hayırlı olsun en önemlisi kan tabi.

8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Gözünüz Aydın. O değerde silik değil kopkoyu çıkması lazımdı şaşırdım. Sağlıcakla kucağınızda alın. Giderseniz kese görünür rahat rahat. Kaç haftalık olduğu da o değerden değil son adet tarihinden hesaplanır kaç hafta geçtiyse

8336 çıkmış arkadaşlar. Gitsem kese görünür mü. Sizce kaç haftalıktır
Kese görünür ama kalp atışını duyamayabilirsiniz.
Bence sıkıntılı olan bu dönemde hastalık bulaşmaması için hastaneye ne kadar az giderseniz o kadar iyidir. Benim değerim 10bin çıkmıştı. Hastaneye gittiğimde 5 haftalık denil ve kalp atışını duyamamıştık. 1 hafta sonra tekrar gel demişti.
Değerin çok yüksek çıkmış adetin kaç gün geçti canım bu değer çoğul gebelik olabilir hayırlı uğurlu olsun 😊
Benim değerim 10 bin çıktı ama ikiz gebelik değildi. Bende kendi değerlerim yüksek çıktığında, acaba ikiz mi diye düşünmüştüm.

Back