• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim arkadaşlar

arzu3428

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
139
18
18
27
Arkadaşlar merhaba bu markanın testini yaptım ilk başta çizgi yoktu ama aradan iki saat geçti böyle bir çizgi gördüm hamile miyim??? Yanlış mı görüyorum ??
IMG_9841.jpeg

Eklentiler

• IMG_9840.jpeg
    IMG_9840.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 74
2 saat geçtikten sonra doğru sonuç değildir. 10 dk içinde çıkan sonuçlar genelde doğru oluyor. Bence tekrar test yapmayı deneyin 🌸

2 saat geçtikten sonra doğru sonuç değildir. 10 dk içinde çıkan sonuçlar genelde doğru oluyor. Bence tekrar test yapmayı deneyin 🌸
Bende öyle biliyorum ama insan yinede ümitleniyor daha adetime 4 gün var belkide erkenden yaptım

İlk 10 dk içinde hiç baktın mı? yoksa testi yapip bi köşeye mi biraktin ?asıl soru bu 10 dk diyede yani 12. Dk çıkmış olabilir buda hamilleik olabilir yani dkklar bile sayıyoruz çoğu zaman😀
10 dakika baktım yoktu moralim bozuldu bakmadım köşeye attım birde kapta tamamen ıslanmadı görseldeki gibi derinliğe sokmadım bundan da olabilir mi

10 dakika baktım yoktu moralim bozuldu bakmadım köşeye attım birde kapta tamamen ıslanmadı görseldeki gibi derinliğe sokmadım bundan da olabilir mi
Herseg olabilir ama kuruma çizgisi her testte çıkmıyor bu arada . Sabah ilk idrarla bi test daha alıp yap yada verebiliyosan beta ver içini rahatlat testlerle kafani Allak bullak etme

Benim normal gebelik testi adete 3 gün kala böyle çıktı.yarin sabah da erken gebelik testi yapacağım.İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah 💙🙏

Herkese hayırlı geceler size bir sorum olucak arkadaşlar adetime 5 gün var 2 gündür kahve rengi akıntım oldu bugünde 2 damla kadar pembe leke gibi oldu ilk adet olcam sandim ped koydum ama 3 saat filan geçti daha hiç bir kanamam adetim yok sadece 2 damla kadar pembemsi leke var sizce hamile olabilirmiyim.

Herkese hayırlı geceler size bir sorum olucak arkadaşlar adetime 5 gün var 2 gündür kahve rengi akıntım oldu bugünde 2 damla kadar pembe leke gibi oldu ilk adet olcam sandim ped koydum ama 3 saat filan geçti daha hiç bir kanamam adetim yok sadece 2 damla kadar pembemsi leke var sizce hamile olabilirmiyim.
Bi test yaşın yarın isterseniz kafanızda soru işareti kalmasın

Back