Merhaba arkadaslar, benim en son adetim mayisin 25inde basladi 31inde bitti. Net hatirlamiyorum 3 haziran gibi nisanlimla iliskiye girdik, korunmadik. Henuz 22 yasindayim ve arada okul hayatim var, ikimizde egitimimizi tamamladiktan sonra bi bebek istiyoruz. Zaten universite egitimimiz ikimizinde hemen hemen ayni zamanlarda seneye bitecek, herneyse ayin 3unde iliskiye girdik ve sanirim icime bosaldi, bunu bana soylemek istememesi cok normal. Kendini kontrol edememis olabilir ve bi bebek istemedigi icinde boyle yapmis olabilir, iliskiye girdigimiz o aksam cok canim yanmisti ve sonrasinda ona cekilmesini soylemistim ancak o israrla devam ediyordu, sonra aniden kalkti ve toparlandi yukari cikti, galiba tuvalete gitti. Beni o an bi panik kapladi, cunku nisanlim ayaga kalktiginda disari bosalmamisti sadece toparlanip hizli adimlarla tuvalete gitti. normalde bosaldiktan sonra yasadigi uyku hali,tatsizlik,aniden cekilme, bi anlik cinsel isteksizlik yasiyoduk nisanlimla onceden.. Ama bugune kadar hep disari bosaldi veya korunduk, ben icine dustugum panikten oturu olup biteni anlayamadan o yukari cikti. Tekrardan yanima geldiginde hadi cikalim biraz dolasalim ben cok bunaldim dedi. Cok tuhaf davraniyodu, ona icime bosalip bosalmadigini sordugumda ise sacmalama diye yanitladi. Bunun uzerine 3-4 gun sonra tekrardan iliskiye girdik, bu kez uzerime bosaldi ancak vajina bolgeme cok yakin biyere bosaldi. Ben hemen peceteyle sildim fakat baya bi gelmisti uzerime . 1 saat sonra evime gittim ve dusa girdim temizlenmek icin. Tarihleri karistiriyor olabilirim ama rahat 2 hafta 4 gun once falan oldu bu olay.Size yazdigim tarihte 11 gun once olmus gibi oluyor ama degil yani tarihlerden emin degilim ama 2 haftayi gectigine eminim. Sperm hareketli oldugu icin vajina bolgesinden cok rahat yumurtaliklara ulasip döllenmeyi saglayabilirmis. Sonuc olarak tam 31 gun once adetim basladi ve normal sartlarda 28. gunde yeniden adet oluyordum, duzensizliklerim hic yoktur adetim hep duzenli gider. Arkadaslar sonuc olarak ben hamile miyim? Ya ben uykuya cok duskunumdur finallerimde bitti okuldaki o yuzden surekli yatiyorum evde, son 4 gundur vucudumdaki isi cok artti, hafif atesim var gibi. Basim donmuyor,basim agrimiyor, kasiklarimda da bi agri gormedim bu vakte kadar. Yalnizca uyandigimda ve kahvaltidan sonra surekli hafif hafif bi mide bulantim var, ancak kusacak kadar degil, boyle ufak ufak surekli midemde dolaniyor bu bulanti sonra da yavas yavas geciyor.. Cok kafama taktim ben bu durumu arkadaslar, bi bebek sahibi olmak tabii ki cok guzel ama yasimda daha cok kucuk henuz ben bile daha buyumedim universite okuyorum.. Bi bebek sahiplenecek olgunluga erismedim daha, onu nasil buyutecegim nasil bakacagim bilmiyorum.. Ustelik daha evli degiliz, 1-1bucuk sene sonra planlamistik evliligi.. Nisanlim bebege suanlik cok karsi ona durumu anlatamiyorum.. Sonuc olarak ben yaklasik 2-2bucuk hafta once iliskiye girdim.. Hamilelik durumum %kac sizce? Kim bilir belkide havalardandir veya hamilelik korkusundan adetim duzensiz gidiyordur.. Ama bu mide bulantisi onceden hic yoktu.. Ayrica bu son girdigimiz iliskiden sonra vajina bolgemin sol tarafinda 3-4 gunluk devamli bi agri vardi.. Sadece dokundugumda veya oturdugumda aciyordu bacak bacak ustune attigimda falan..
Biliyorum cok uzun yazdim sizide cok bunalttim ama cok doluyum arkadaslar.. Oyle boyle degil bu kararsizlik yiyip bitiriyor beni.. Lutfen yardim edin bana ! Cevplarinizla aydinlatin yalvaririm ! Hoscakalin :a015:
Biliyorum cok uzun yazdim sizide cok bunalttim ama cok doluyum arkadaslar.. Oyle boyle degil bu kararsizlik yiyip bitiriyor beni.. Lutfen yardim edin bana ! Cevplarinizla aydinlatin yalvaririm ! Hoscakalin :a015: