• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim anlayamıyorum acil yardımcı olabilir misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi malei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

malei

Ziyaretçi
şimdi ben en son 18 aralık tarihinde adet gördüm tahminen 9 ocak gibi ilişkim oldu ama kondom yırtılması yüzünden ertesi gün hapı aldım 16 ocak gibi normalden çok daha az 3 gün süren bir kanamam oldu 2 şubat gibi betahcg baktırdım hamile değilmişim ama doktor geç döllenme geç yumurtlama olabilir 2 hafta sonra tekrar baktır dedi kafam iyice karıştı zaten ilişkiye girdikten 23 gün sonra baktırdım hamile olmadığıma emin olamam mı.
birde ben ertesi gün hapı kullandıktan onra önce az bir ara kanama olur sonra normal adet kanaması görürdüm bu kez olmadı sadece azcık kanadım.
bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim henüz hamilelik istemiyorum çok stres yaptım.

canım sen iyice emin olmak için tekrar baktır bence değilsin ama genede baktırki içinde şüphe kalmasın.. ayrıca stres yapma stres yaptığın içinde 3gün sürmüş olabilir reglin..
basıma geldi biliyorum çünkü aynı durumu yaşadık eşimle ertesi gün hapı kullandım ve adetim normal gününden 12 gün sonra geldi tabiki neden strestennn hamile değilmiştim yani stresten dolayı 12gün gecikmişti.

ama ben o kanama süresince stresli değildim sonra ikiniye olmayınca yapmaya başladım.
umarım değilimdir 17 sinde tekrarlıycam testi ama anlamyorum spermer zaten 3 fln yaşamıyo mu kaç gün geç döllenebilir ki:S

Back