Hamile miyim? Ağrım çok var

pinkddma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
3
1
Merhaba 4 aylık evliyim adet döngüm düzenli ve herhangi bir ilaç kullanmıyorum alerji vs..
Regl 2 gün gecikti normalde hiç böyle olmazdı inanılmaz derecede kasık ağrım var dün beyaz akıntı gelmeye başladı affınıza sığınıyorum ama beyaz akışkan kokusuz. Göğüs hassasiyetim çok az var belim ve tüm vücudum ağrıyor halsizim nadiren başım dönüyor 6-7 gündür sol kasığımda regl olacakmış gibi ağrım var normalde mide ağrım olmadı bu zamana kadar şuan var kramp giriyor herhangi bir kist vs yok 4 hafta önce dr kontrolüne gittim. Evet bir kan tahlili yapsam daha iyi ama 4 ayda 3 kez test yaptım negatif görmeye korkuyorum biraz size danışmak istedim teşekkürler şimdiden<3

Son düzenleme:
İnşallah hamilesindirrr canımm belli oldu mu

İnşallah hamilesindirrr canımm belli oldu mu
Maalesef kan testi negatif çıktı 2 gün sonra regl oldum Bitti 2 gün önce şimdide bugün kasık ağrısıyla çok minik lekelenme şeklinde kan gelmiş ara ara ağrı yapıyor regl öncesi kadın doğum herhangi bir problem görmemişti ama ara kanama diye düşünüyorum imkansız sanırım regl sonrası hamile kalmam bakalım öyle yorumluyorum şuan

Canım ne yaptın gecikmen hala var mı test yaptın mı bir daha
Maalesef kan testi negatif çıktı 2 gün sonra regl oldum Bitti 2 gün önce şimdide bugün kasık ağrısıyla çok minik lekelenme şeklinde kan gelmiş ara ara ağrı yapıyor regl öncesi kadın doğum herhangi bir problem görmemişti ama ara kanama diye düşünüyorum imkansız sanırım regl sonrası hamile kalmam bakalım öyle yorumluyorum şuan

Sağlıklı olsun da beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…