Hamile miyim acilll

Kelebekk116

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
55
24
Oncelikle merhaba, ben adetimin 5. Günu klomen kullanmaya basladim ve 5 gun kullandim sonrasinda yumurtalarim buyumustu doktor progestan verdi 21. Gün de progesterona baktirdim 36.48 cıktı gogus ucumda sizlama basladi gunlerce sürdü ve inanilmaz derecede gogus uclarim şişti adet olmama 1 hafta var ve suanda gogus ucu sizlamam bugun azaldi dokundugumda aciyor sadece sizce hamile olabilir miyim ?

Okuduğum şeylere göre kullandığınız ilaçların etkileri dediğiniz şekilde oluyormuş umarım hamilesinizdir daha bilgili biri yazar inşallah

Çatlatma iğnesi kullandımızmı? Hamilelikle beraber progesteron değeriniz artar bu size saydığınız belirtileri sağlar. Ama zaten ayrıca Progestan almışsınız çatlatma iğnesinide kullandıysanız bunlarda yapabilir. Hamilelikte olabilir olmaz diyemem. Eğer çatlatma iğnesi kullandıysanız ve 10-12 gün geçtiyse idrar testinde gebelik çıkar. Normal adet gününüzden daha erken ya da daha geç adet olabilirsiniz de bunların hepsi normal çünkü ilaçlar böyle etkilerde yapabilir. Bu ay olmazsa da üzülmeyin klomen etkisi bidaha ki aya da devam eder ben klomen kullandığımda değil sonraki ayda hamile kalmıştım.

Ayin 26 sı adet günüm 6 gün var karnim adet olucakmis gibi sancı var batmalar oluyor progestan kullanmaya devam ediyorum bu arada catlatma ignesi kullanmadim 36.48 cikti progesteron sonucum bu sonucla hamile kalinabilir mi ?

Ayin 26 sı adet günüm 6 gün var karnim adet olucakmis gibi sancı var batmalar oluyor progestan kullanmaya devam ediyorum bu arada catlatma ignesi kullanmadim 36.48 cikti progesteron sonucum bu sonucla hamile kalinabilir mi ?
Progestan içtiğiniz için tabi progesteron yüksek çıkar bu sonuç bişey ifade etmiyor üç gün sonra gebelik testi yaparsın varsa çıkar

Test yapsana hamiş ola bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…