- 11 Aralık 2024
- 6
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi nazkurtsss
Testin markası artı med ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bi marka ile tekrarlayın bence ilerleyen günlerde inşallah gönlünüzce olurkızlar herkese merhaba hayırlı günler.
Regl tarihime 4 gün kala test yaptım böyle çok hafif çizgim çıktı bundan 5 gün öncede çok fazla karnım ağrıdı kasıklarım falan şimdi çok heyecanlıyım. Yaptığım testler 1 dakika içerisinde böyle oldu .
Bilgisi olan var mı ?
Kesin sonuç için Regl zamanını bekliyorum.
Evet o marka teşekkür ederimTestin markası artı med ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bi marka ile tekrarlayın bence ilerleyen günlerde inşallah gönlünüzce olur
Hayırlı olsun canım bence çok erken bir zamanda yaptığın için o kadar silik çıkmış regl tarihinden sonra daha net bir çizgi görebileceğini düşünüyorum birde son regl tarihin ne?kızlar herkese merhaba hayırlı günler.
Regl tarihime 4 gün kala test yaptım böyle çok hafif çizgim çıktı bundan 5 gün öncede çok fazla karnım ağrıdı kasıklarım falan şimdi çok heyecanlıyım. Yaptığım testler 1 dakika içerisinde böyle oldu .
Bilgisi olan var mı ?
Kesin sonuç için Regl zamanını bekli
En son 15 kasımda başlayıp 20 kasımda bitti Regl tarihim ama bu gebelik testi için yalancı pozitif var diyorlarHayırlı olsun canım bence çok erken bir zamanda yaptığın için o kadar silik çıkmış regl tarihinden sonra daha net bir çizgi görebileceğini düşünüyorum birde son regl tarihin ne?
Kaset test yapınEn son 15 kasımda başlayıp 20 kasımda bitti Regl tarihim ama bu gebelik testi için yalancı pozitif var diyorlar
Daha çok çok erken teste göre hamilesiniz az da olsa silik bir çizgi çıkınca sadece daha çok yeni olduğunu gösteriyorEn son 15 kasımda başlayıp 20 kasımda bitti Regl tarihim ama bu gebelik testi için yalancı pozitif var diyorlar
Kan testi vermek daha sağlıklı bir sonuç almanızı sağlar bence özel sağlık kabinleri veya bir hastaneye gidip yaptırabilirsinizEn son 15 kasımda başlayıp 20 kasımda bitti Regl tarihim ama bu gebelik testi için yalancı pozitif var diyorlar
Aklım çok karıştı koruma çizgisi sanmıştımDaha çok çok erken teste göre hamilesiniz az da olsa silik bir çizgi çıkınca sadece daha çok yeni olduğunu gösteriyorbende iki gün önce yaptım reglim bir hafta gecikti tam net iki çizgi gördüm regl öncesi senin gibi bir sonuç almıştım
En iyisi kan testi vermeniz veya regl tarihinizi beklemenizAklım çok karıştı koruma çizgisi sanmıştım