Hamile miyim acil ?

nazkurtsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
5
1
22
kızlar herkese merhaba hayırlı günler.
Regl tarihime 4 gün kala test yaptım böyle çok hafif çizgim çıktı bundan 5 gün öncede çok fazla karnım ağrıdı kasıklarım falan şimdi çok heyecanlıyım. Yaptığım testler 1 dakika içerisinde böyle oldu .
Bilgisi olan var mı ?
Kesin sonuç için Regl zamanını bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_1791.jpeg
    IMG_1791.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 36
Regl tarihime 4 gün kala test yaptım böyle çok hafif çizgim çıktı bundan 5 gün öncede çok fazla karnım ağrıdı kasıklarım falan şimdi çok heyecanlıyım. Yaptığım testler 1 dakika içerisinde böyle oldu .
Bilgisi olan var mı ?
Kesin sonuç için Regl zamanını bekliyorum.
Testin markası artı med ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bi marka ile tekrarlayın bence ilerleyen günlerde inşallah gönlünüzce olur 😊

Bilgisi olan var mı ?
Kesin sonuç için Regl zamanını bekli
Hayırlı olsun canım bence çok erken bir zamanda yaptığın için o kadar silik çıkmış regl tarihinden sonra daha net bir çizgi görebileceğini düşünüyorum birde son regl tarihin ne?

En son 15 kasımda başlayıp 20 kasımda bitti Regl tarihim ama bu gebelik testi için yalancı pozitif var diyorlar :KK43:
Daha çok çok erken teste göre hamilesiniz az da olsa silik bir çizgi çıkınca sadece daha çok yeni olduğunu gösteriyor 🙏 bende iki gün önce yaptım reglim bir hafta gecikti tam net iki çizgi gördüm regl öncesi senin gibi bir sonuç almıştım

X