Hamile miyim acil yardım

betul orcannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
18
1
27
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum eşimle 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay tam yumurtlama günümde korunmadan birlikte olduk . Ve o günden 3-4 gün sonra kasıklarımda hiç geçmeyen ağrılar başladı göğüslerim hassaslaştı midem sabahları bi kaç gün bulandı sonra yanmaya başladı artık bulantı yok mide yanması var kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyor adetime 5 gün kaldı ve erken gebelik testi yaptım direk negatif çıktı . 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrım var normal mi ? Sizce gebe miyim

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum eşimle 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay tam yumurtlama günümde korunmadan birlikte olduk . Ve o günden 3-4 gün sonra kasıklarımda hiç geçmeyen ağrılar başladı göğüslerim hassaslaştı midem sabahları bi kaç gün bulandı sonra yanmaya başladı artık bulantı yok mide yanması var kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyor adetime 5 gün kaldı ve erken gebelik testi yaptım direk negatif çıktı . 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrım var normal mi ? Sizce gebe miyim
3-4 gün içinde olmaz o belirtiler. Regl gecikmesini bekleyin.

Belirtiyle kimse size gebelik diyemez üstelik bu belirtiler günlük hayatın içinde herkesin yaşayabileceği belirtiler. Eğer bebek bekliyorsanız adetiinize yakın adet gününde ya da geçtiyse test yaparsınız pozitif olması durumunda kan testiyle öğrenirsiniz dün ilişkiye girdim bugün hamile olabilir miyim sorusuna kim ne cevap verebilir ki

Belirtiyle kimse size gebelik diyemez üstelik bu belirtiler günlük hayatın içinde herkesin yaşayabileceği belirtiler. Eğer bebek bekliyorsanız adetiinize yakın adet gününde ya da geçtiyse test yaparsınız pozitif olması durumunda kan testiyle öğrenirsiniz dün ilişkiye girdim bugün hamile olabilir miyim sorusuna kim ne cevap verebilir ki

Ovülasyondan önce de korunmadan birliktelik olmuştu bende bi tereddüte düştüm

Regli olsa dahi hamile olan insanlar var mı bilmiyorum ama siz daha regl olmamışsınız bilemiyorum ne desem

Bi de gündüzleri aşırı uykum oluyor gece yatağa giriyorum uyuyamıyorum yüz üstü yatınca bi huzursuz hissediyorum uykuya dalamıyorum hafif ağrı oluyor gibi

3 4gün de belirti olmaz ama imkansız da degıldır belkı daha hassas olanlar daha ıyı hisseder ama bulantı adet belırtisde olabılır hamile kalmak icin birsey olduysa onun da etkisi olabilir dıye düşünüyorum kasık agrısı da aynı sekılde aslında bakıldığın da hem adet hem gebelik belırtısı aynı oluyor benım oyle oldu kendimden örnek vererek konuştum tek farkı ayagımın altı yandı bı sefer oldu acaba mı dedım cıktı simdi ıkı aylık oldu üç kere toplsam aynı durum olmuştur bulantım da suana kadar iki kere gerceklesti son iki gün kala tekrar yap dualarım senınle inşallah vardır o güzel haber gelir ❤️🙏

Benimde yumurtlamadan itibarengeçneyen kaşık ağrım olmuştu. 5 gün kala çıkmamıştı 3 gün kala çok silik çıkmıştı fakat en doğrusu regli gününü beklemek

X