Hamile miyim acil cevap

nur4567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
8
0
28
Arkadaşlar mrb. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ise adetime 3 4 gün kala hergün aralıksız regl olacakmışım gibi adet sancısı çektim kasıklarımda batmalar ve ağrı vardı gece uyuyamıyorum sancıdan dolayı. bugün adetimin 1.günü henüz adet olmadım idrarda test yaptım ilk 3 dk içinde silik çıktı başka gebelik belirtim yok sadece aralıksız kasık ağrım var bide test silik çıktı bu kasık ağrısı olayı normal mi sizce gebe miyim

Eklentiler

• 1000001259.jpg
    1000001259.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000001261.jpg
    1000001261.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederim 🌸 her an adet olacakmışım gibi adet sancım var aralıksız devam ediyor bu normal mi sizce hamile miyim yoksa adetmi olacağım kafam karıştı
yok yok normal. adet ağrısına çok benziyor zaten. karıştırmanız normal

kaset testler erken gebelıktekı gb hemen koyulasmıyor :)) o yuzden korkma sadece kan ver ve artıs takıbi yap :)))

Arkadaşlar mrb. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ise adetime 3 4 gün kala hergün aralıksız regl olacakmışım gibi adet sancısı çektim kasıklarımda batmalar ve ağrı vardı gece uyuyamıyorum sancıdan dolayı. bugün adetimin 1.günü henüz adet olmadım idrarda test yaptım ilk 3 dk içinde silik çıktı başka gebelik belirtim yok sadece aralıksız kasık ağrım var bide test silik çıktı bu kasık ağrısı olayı normal mi sizce gebe miyim
Çok net değer yüksek gibi kimyasal değildir

X