Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptim ama silik çıktı, olabilir mi? Adet ağrım var kasıklarım ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi
Canım hamilesin büyük ihtimal kaset test olduğu için gecikmeden 5 6 gün sonra net gözür silik cıkması normal gecikmene göreKızlar adetim 3 gün gecikti test yaptim ama silik çıktı, olabilir mi? Adet ağrım var kasıklarım ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi
sen yarın kan tahlili ver gene en kesin o olur orda da cıksın en neti o olur umarım sağlıklı ilerlerYa çok heyecanlı ağlasam mı sevinsem mi bilemedim ağrım var diye korkuyorum
Nasıl bi ağrı?Adet ağrısı bel ağrısı olur mu peki hamilelikte bilginiz var mı sol kasigim çok ağrıyor
Sol tarafimda daha yoğun kasikla bacağın birleştiği yer ağrıyor, bazen sağda da oluyo , yaklaşık 10 gündür var cok ara ara oluyordu ama adet dönemine girdiğinden beri 4 5 gündür arttı, bir de belime vuruyor ağrı, ve göğüslerim de çok şiştiNasıl bi ağrı?
Ben çok istiyordum zaten korunmasız ilişki yaşadık ovulasyon testi ile tam gününde, psikolojik mi bilmiyorum sanki o günden beri ağrım varSol tarafimda daha yoğun kasikla bacağın birleştiği yer ağrıyor, bazen sağda da oluyo , yaklaşık 10 gündür var cok ara ara oluyordu ama adet dönemine girdiğinden beri 4 5 gündür arttı, bir de belime vuruyor ağrı, ve göğüslerim de çok şişti
Bebek yerleşirken ağrı olabiliyor ama en iyisi kan tahlili ber ağlıklı ilerliyormu takip etSol tarafimda daha yoğun kasikla bacağın birleştiği yer ağrıyor, bazen sağda da oluyo , yaklaşık 10 gündür var cok ara ara oluyordu ama adet dönemine girdiğinden beri 4 5 gündür arttı, bir de belime vuruyor ağrı, ve göğüslerim de çok şişti