• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acil bakın

Mycmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
8
0
86
31
IMG_20240116_191239_282.jpg

Evet canım kan vermelisin

Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptim ama silik çıktı, olabilir mi? Adet ağrım var kasıklarım ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi
Canım hamilesin büyük ihtimal kaset test olduğu için gecikmeden 5 6 gün sonra net gözür silik cıkması normal gecikmene göre

Ya çok heyecanlı ağlasam mı sevinsem mi bilemedim ağrım var diye korkuyorum

Teşekkür ederim hepinize nasıl emin olsam diye düşündüm sadece burası geldi aklıma biraz rahatladım 🥰🥰🥰😘🥰🥰

Adet ağrısı bel ağrısı olur mu peki hamilelikte bilginiz var mı sol kasigim çok ağrıyor

Nasıl bi ağrı?
Sol tarafimda daha yoğun kasikla bacağın birleştiği yer ağrıyor, bazen sağda da oluyo , yaklaşık 10 gündür var cok ara ara oluyordu ama adet dönemine girdiğinden beri 4 5 gündür arttı, bir de belime vuruyor ağrı, ve göğüslerim de çok şişti

Sol tarafimda daha yoğun kasikla bacağın birleştiği yer ağrıyor, bazen sağda da oluyo , yaklaşık 10 gündür var cok ara ara oluyordu ama adet dönemine girdiğinden beri 4 5 gündür arttı, bir de belime vuruyor ağrı, ve göğüslerim de çok şişti
Ben çok istiyordum zaten korunmasız ilişki yaşadık ovulasyon testi ile tam gününde, psikolojik mi bilmiyorum sanki o günden beri ağrım var

Bebek yerleşirken ağrı olabiliyor ama en iyisi kan tahlili ber ağlıklı ilerliyormu takip et

Back