- 19 Haziran 2023
- 69
- 33
- 24
- Konu Sahibi Goookceeeee
Kızlar merhaba 1 oğlum var 14 aylık. İkinci çocuğu henüz düşünmüyoruz aslında.ara ara her insan gibi şüphelenip ben de test yapıyorum ama negatif çıkıyor tabi. Geçen ay da adetime 1 2 gün kala test yapmıştım negatif çıktı ama 5 6 saat sonra baktığımda yandaki çizgi silik bi şekilde duruyor ama internette zaten duran testlerin belli bi zamana sonra çift çizgiye döndüğünü okumuştum o yüzden hiç aldırış etmedim sonra zaten peşine adet oldum. Temmuzun son haftası gibiydi son adetim. Bugün lekelenmelerim oldu sabahtan beri ara ara devam ediyor. Peçeteye gelecek şekilde açık renk bazen kahveye dönük sanki adet oluyormuşum gibi. İnanılmaz halsizim arada belim ve kasıklarım ağrıyor. Öğlen test yaptım ama sonucuna bakmayı unuttum 2 3 saat sonra anca baktım ve 2 çizgi gözüküyordu biri silikti ama başta bahsettiğim gibi uzun süre geçtiği için mi çift çizgi yoksa hamile miyim bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu adetime daha 2 hafta var dediğim gibi zaten aklımı karıştıran bu lekelenme oldu