hamile kalmak o kadar kolay degil merak etme :))Arkadaslar nisanlim gogsume bosalmisti ancak onu silerken bi damla elime geldi onu da hemen silip ellerimi yikadim acaba sperm olmus mudur hamile kalmamisimdir dimi
gazın vardırBen Sevgilimle sürtünme yoluyla sevmiştim ve ikimzidede ic çamaşırları vardi adetde oluyorum düzenli olarak 3 kere idrar testi yaptm negatif cikti ama birden içime korku girdi karnim bana büyük geliyo yardim edin ya
Hamilelik yoktur yani ? Varnidir yokmudur allh rızası için yardımgazın vardır
yoktur rahat ol hamıle kalmak kolay degıl surtunmeyle de hamıle kalınmaz ama korkuyorsun madem hamılelıgın sorumlulugunu tasıyamayacak durumdasın bıraz daha dıkkatlı olabılırsınızHamilelik yoktur yani ? Varnidir yokmudur allh rızası için yardım
Bidaha mi tövbe tövbe bi emin olsamyoktur rahat ol hamıle kalmak kolay degıl surtunmeyle de hamıle kalınmaz ama korkuyorsun madem hamılelıgın sorumlulugunu tasıyamayacak durumdasın bıraz daha dıkkatlı olabılırsınız
evlenecek mısınız nısanlı mısınız yoksa sevgılı mı yaa akıl vermek bana dusmez tabı de evlenmeden boyle seyler yapmayın yaaaBidaha mi tövbe tövbe bi emin olsam
Yaaa olirmi olmazmievlenecek mısınız nısanlı mısınız yoksa sevgılı mı yaa akıl vermek bana dusmez tabı de evlenmeden boyle seyler yapmayın yaaa
Cok sagol cokkolmaz olmaz.. biz iki aydir istiyoruz millet senelerce oyle hemen olsaydi keske..