• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim acaba

frederick

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
2.416
1.590
333
41
arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor? ve test yapmak için erken bir tarih mi?

arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor? ve test yapmak için erken bir tarih mi?

canım test yapmak için erken değil dediğine göre 1 hafta geçmiş idrarda da kanda da çıkar bir an önce baktır göğüs hassasiyeti de gebelik belirtilerindendir bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine ALLAH herkesin gönlüne göre versin...

benim adet olmam gereken tarihten itibaren 1 hafta boyunca (adet süresi kadar) kasıklarımda ağrı olmuştu, normalde sadece ilk üç gün olurdu ağrım

test yaptım. idrar testi fakat hamile olmadığım çıktı. reglim tam 10gün gecikti ve sonunda oldu.reglim normal seviyede oldu.bittikten sonra bir leke gördüm sadece. bende kan testi yaptırmadım.bugünde inanılmaz bir mide bulantısı var . ama hamile olamam değil mi:(

her zaman gecikiyomu adetin bende 19da olmam gerekirdi olmadım ve hamileyim daha bugun öğrendim
bende belirti yoktu sadece göğüs hassasiyetim vardı ve ara ara batmalar

ben idrar testi yaptım ama çıkmadı. yaptığım günde regl oldum:) yani 10günün ardından regl oldum.reglim normal seyrindeydi. fakat bittikten sonra birgün bi leke geldi sadece. bu da hiç olmamıştı. bugünde inanılmaz mide bulantım var.ama ben üşütmüşümdür diye düşünüyorum. hepsinin üst üste gelmeside şüphelendiriyor beni sadece.

arkadaşlar bugün katıldım aranıza, bi sorum var bilgisi, tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum, üç aydır her ayın 6 sında regl oldum, hep düzenli oluyor zaten, bebek düşünüyoruz bir aydır, ama 6 sında olması gereken regl'im 3 ünde geldi ve biraz değişik, yani hep kabızlık olurdu bunda olmadı, ilk kez erken geldi, sancım belimden başlamadı ama adetten çok önce de kasıklarımda sızı vardı, ve bugün 2. gün ama kan gelmediği zamanlarda yoğun beyaz akıntı var. yaaaa psikolojik mi yoksa vücut kendini mi hazırlıyo yoksaaa hamile miyim !

arkadaşlar bugün katıldım aranıza, bi sorum var bilgisi, tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum, üç aydır her ayın 6 sında regl oldum, hep düzenli oluyor zaten, bebek düşünüyoruz bir aydır, ama 6 sında olması gereken regl'im 3 ünde geldi ve biraz değişik, yani hep kabızlık olurdu bunda olmadı, ilk kez erken geldi, sancım belimden başlamadı ama adetten çok önce de kasıklarımda sızı vardı, ve bugün 2. gün ama kan gelmediği zamanlarda yoğun beyaz akıntı var. yaaaa psikolojik mi yoksa vücut kendini mi hazırlıyo yoksaaa hamile miyim !

İdrar testiyle öğrenebilirsin.Eltim üstüne görmüştü ve onunda senin anlattığın gibi oldu

Back