Hamile miyim???acaba

edisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
7
1
20
Reglim üç dört gün gecikti bende erken hamilelik testi yaptım negatif mi bu üstüne direkt işedim bardağım yoktu sonuç yerine geldiği için sanırım rengi dağıldı hamile kalmak istemiyorum bu arada umarım değilimdir

Eklentiler

• F3E4A7AE-E8FA-4AAE-9782-9ABB0469B67D.jpeg
    F3E4A7AE-E8FA-4AAE-9782-9ABB0469B67D.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_3488.jpeg
    IMG_3488.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
tamam bende sana olayı söylüyorum baştan böyle çıkmadı üstüne idrarım geldi ondan oldu normal mi
Sorduğun soruya dön birdaha bak negatıf mı bu dıye soran kım sonra kalkmış böyle konuşuyorsun sana yardımıcı olmaya çalışıyorz verdiğin tepkıye bak bende sana orda dedım kı test hatalı ıdrar dagılsın sonucu at pozıtıf mı negatıfmı soylerız dedık burda herkez aynı seyı dıcek ne demelerını beklıyorsun ? Dagılmış bır test var fazla ıdrardan olur geçince at dedık bu kadar netti şurda güzel haber varsa paylaşırız dedık neyse bana cvp bile verme cddn gerk yok

Sorduğun soruya dön birdaha bak negatıf mı bu dıye soran kım sonra kalkmış böyle konuşuyorsun sana yardımıcı olmaya çalışıyorz verdiğin tepkıye bak bende sana orda dedım kı test hatalı ıdrar dagılsın sonucu at pozıtıf mı negatıfmı soylerız dedık burda herkez aynı seyı dıcek ne demelerını beklıyorsun ? Dagılmış bır test var fazla ıdrardan olur geçince at dedık bu kadar netti şurda güzel haber varsa paylaşırız dedık neyse bana cvp bile verme cddn gerk yok
kusura bakma ama bu kadar gerilmenin sebebini anlayamadım napıcagımı bilmiyorum o yüzden anlattım zaten idrar dağılınca at gibi bir sey dememissin ki ayrıcw bekledım 10dk dağılmadı bende attım

kusura bakma ama bu kadar gerilmenin sebebini anlayamadım napıcagımı bilmiyorum o yüzden anlattım zaten idrar dağılınca at gibi bir sey dememissin ki ayrıcw bekledım 10dk dağılmadı bende attım
Bıraz daha bekle dagılcak o test bendede oldu aynı durum dagılsın ıyıce oyle kalmaz idrar fazlasından olur cızgıyı sen görebılırsın belkı bız göremeyız ama gördun mu hıc flaşla yak heycan yapma panık yok baktın net degıl tekrsr yaparsın canını sıkma yeterkı eger ıkıncı cızgıyı göruyorsan ınsallah görursun 🙏bende de oldugunde ben görmustum ıyıce dagıldı bu sefer kafa karıstırmıstı tekrar yapmıstım elınde ovülasyon testı varsa ıstersen onada bak bırde flaşla bak bakalım göruluyor mu

Reglim üç dört gün gecikti bende erken hamilelik testi yaptım negatif mi bu üstüne direkt işedim bardağım yoktu sonuç yerine geldiği için sanırım rengi dağıldı
Baska test var mi elinde
İdrari direk ustune yaparsan yine ayni sonuc cikar testi bozar fazla idrar

Baska test var mi elinde
İdrari direk ustune yaparsan yine ayni sonuc cikar testi bozar fazla idrar
bi tane daha var hafta içi bi gün yapmayı düşünüyorum bardak bulup ona koyayim o zaman bu arada baktım teste tekrar dağılan renk gitmiş her hangi ikinci çizgi yok

Bıraz daha bekle dagılcak o test bendede oldu aynı durum dagılsın ıyıce oyle kalmaz idrar fazlasından olur cızgıyı sen görebılırsın belkı bız göremeyız ama gördun mu hıc flaşla yak heycan yapma panık yok baktın net degıl tekrsr yaparsın canını sıkma yeterkı eger ıkıncı cızgıyı göruyorsan ınsallah görursun 🙏bende de oldugunde ben görmustum ıyıce dagıldı bu sefer kafa karıstırmıstı tekrar yapmıstım elınde ovülasyon testı varsa ıstersen onada bak bırde flaşla bak bakalım göruluyor mu
baktım çizgi yoktu dağılmıs dedigin gibi tesekkürler iyi dileklerin için ama geri alırsan sevinirim hamile kalmak istemiyorum😅

baktım çizgi yoktu dağılmıs dedigin gibi tesekkürler iyi dileklerin için ama geri alırsan sevinirim hamile kalmak istemiyorum😅
Ya neden oyle deme hayırlısı olsun de zamanında gelsin de bir de duanın kabul olacağı saat olur ben istıyorsn sanmıstım niye geriyorsun bizi burda😅Allah senı ya

X