- 3 Mart 2024
- 10
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi gamzeli8 bayan
-
Bnce degilsinKızlar adetim 2 gün gecikti ve ben o hamile miyim hissiyatına kapıldım adetime 3-4 gün kalmıştı eşimle iliskiye girdik yalnız hiçbir şekilde korunmuyorduk kendi kendimize korunuyorduk o gün yanlışlıkla az da olsa eşim geri çekilirken benim icime de birkaç damla gelmiş olabilir diye düşünüyorum başka türlü öncesinde hiçbir şey olmadı şuan düşünmüyoruz ikimiz de bir cocugumuz var çünkü Allah isteyene hayırlısıyla versin inşaallah ama inşallah şuan ben hamile değilimdir demi kızlar adete bu kadar yakın zamanda hamile olamam herhalde değil mi adet olduğumda yazicam mutlaka buraya olursam inşallah şuan strese girdim olmuyorum diye zaten ondan da olmuyor olabilirim
İlk defa olunca sevinecem herhaldeBnce degilsin
Bnce degilsin ama eger öyleysen cok sanslisin cnm herseyde bi hayir vardirİlk defa olunca sevinecem herhalde
Çok çok düşük bir ihtimalKızlar adetim 2 gün gecikti ve ben o hamile miyim hissiyatına kapıldım adetime 3-4 gün kalmıştı eşimle iliskiye girdik yalnız hiçbir şekilde korunmuyorduk kendi kendimize korunuyorduk o gün yanlışlıkla az da olsa eşim geri çekilirken benim icime de birkaç damla gelmiş olabilir diye düşünüyorum başka türlü öncesinde hiçbir şey olmadı şuan düşünmüyoruz ikimiz de bir cocugumuz var çünkü Allah isteyene hayırlısıyla versin inşaallah ama inşallah şuan ben hamile değilimdir demi kızlar adete bu kadar yakın zamanda hamile olamam herhalde değil mi adet olduğumda yazicam mutlaka buraya olursam inşallah şuan strese girdim olmuyorum diye zaten ondan da olmuyor olabilirim
Doğru zaman olduğunu düşünmüyorum maalesef eşimin işi dolayısıyla birkaç aya Baska şehire tasinacaz ve benim için çok zor olur oğlum daha küçük ve sevgi,ilgi istiyor haliyle o yüzden hakkımda hayırlısı tabiki de ne bilimBnce degilsin ama eger öyleysen cok sanslisin cnm herseyde bi hayir vardir
Öyle mi diyorsunuzÇok çok düşük bir ihtimal
Evet yani yumurtlamanız gecikmesi veya çift yumurtlama yaşamanız lazım ki hamile kalasınız oda çok küçük bir ihtimal. Bence hamile değilsiniz rahat olun. Stres oldukçada regli gecikirÖyle mi diyorsunuz
Uygulamadan baktığımda da hamile kalma olasılığı da düşük diyor yumurtalama zamanı falan da demiyordu umarım dediğiniz gibi olurEvet yani yumurtlamanız gecikmesi veya çift yumurtlama yaşamanız lazım ki hamile kalasınız oda çok küçük bir ihtimal. Bence hamile değilsiniz rahat olun. Stres oldukçada regli gecikir
Düşük yazar zaten hamile kalamazsınız yazmaz hiçbir tarihte :)Uygulamadan baktığımda da hamile kalma olasılığı da düşük diyor yumurtalama zamanı falan da demiyordu umarım dediğiniz gibi olur
TeşekkürlerDüşük yazar zaten hamile kalamazsınız yazmaz hiçbir tarihte :)
Çok şükür sabaha karşı oldum kızlar içim rahatladı yorumlarınız için sağolunKızlar adetim 2 gün gecikti ve ben o hamile miyim hissiyatına kapıldım adetime 3-4 gün kalmıştı eşimle iliskiye girdik yalnız hiçbir şekilde korunmuyorduk kendi kendimize korunuyorduk o gün yanlışlıkla az da olsa eşim geri çekilirken benim icime de birkaç damla gelmiş olabilir diye düşünüyorum başka türlü öncesinde hiçbir şey olmadı şuan düşünmüyoruz ikimiz de bir cocugumuz var çünkü Allah isteyene hayırlısıyla versin inşaallah ama inşallah şuan ben hamile değilimdir demi kızlar adete bu kadar yakın zamanda hamile olamam herhalde değil mi adet olduğumda yazicam mutlaka buraya olursam inşallah şuan strese girdim olmuyorum diye zaten ondan da olmuyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?