Hamile miyim acaba

Naztopall___cetin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
25
8
16
35
Merhaba kizlar lütfen yardım edin 4 aylık evliyim eşimle daha yeni beraber olmaya başladık yumurtalama doneminde 5 kez ilişkiye girdik şu an yumurtaligim çok fena agriyo gaz var sanki başka belirtim yok sadece akşam sabah yumurtalik ağrılarım var adetimedaha 8 gün var tekrar ilişkiye de girmeye korkuyorum acaba hamile miyim tavsiyeleriniz lütfen tecrubeliler yazsın hamilelik belirtileri bilmiyorum ama yumurtalıkların çok agriyo

Üşütmüş de olabilirsin hamile de . 8 gün kala belirti olmaz

Ben her ay kendimde belirti arardim. Hamile kaldığım zaman 10 gün adetim gecikmesine rağmen hic belirti yaşamadım..buyuzden de hamile olduğumu bile düşünmedim. Yeni tayin olmuştuk hava değişiminden geciktiğimi sandim. 8 gün önceden belirti olacağını sanmıyorum ama insallh hamilelik haberini alirsiniz

Bilemiyorum bende ağrılarım çok düzenli adet gören biriyim bakalım ne olur bu ay darısı basima

22 den 30 na kadar ilişkiye girdik gün aşırı 5 defa ya murtapama dönemine denk geldi ağrılarım olunca durdurduk iliskiulyi
Hamile kaldiysan bile ilişki sıkıntı olmaz canım. Sen dikkat et kendine yinede. Ama yumurtlama döneminde de ağrılar oluyor akıntı oluyor vs vs bunlara tek başına gebelik belirtisi diyemeyiz . Hayırlı haberler alırsın insallah ama çok strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…