- 21 Ocak 2020
- 28
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi meraklitavsan
Merhaba arkadaşlar. 15 Ocak yumurtlama günümdü 16 Ocak ve 18 Ocakta korunmasız ilişkim oldu. Adetim 28 Ocakta gelmesi gerekiyordu fakat 31 Ocakta geldi o da 2.5 gün sürdü ve adet gibi değildi normalde adetim çok yoğun kanamalı ve ağrılı geçer hatta günde 5-6 ped değiştirmeme sebep olur ama bu sefer günde 2.ciyi bile değiştirmeme gerek duymuyordum kahverengi pembe arası bişey geliyordu. Daha sonrasında test yaptım ama negatif çıktı. Şimdi yumurtlama günüm 14 Şubat ve 8-9 Şubat korunmasız ilişkim oldu. Yalnız cumartesi gününden beri mide bulantısı yoğun baş ağrısı göbek deliğimde sızlama karnımın alt kısmı kasıklarımın orda batma tarzı ağrı başımın döner gibi olması sürekli burnuma acayip kokular gelmesi ateşim varmış gibi hissetmem bel ağrısı halsizlik uyuma isteği ve iştahımda değişiklik hislerim var. Fakat yine gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu bir hamilelik belirtisi midir öyleyse neden çıkmıyor bi türlü. Yani normalde baş ağrım hiç olan biri değilim ya da mide bulantısı ve dünyada üşütücek en son kişiyim çünkü kalın giyinen ve ayaklarımı belimi hep sıcak tutarım anlayamadım bi yardımcı olur musunuz ?