Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah
Merhabalar banada yardımcı olabilir misiniz? Yumurtlamadan sonra 1 hafta yogun sarı leke geldi arada uzayan elekemde oldu kasıklarım ve belim hep agrıdı meme uclarım da hafiften acı var bugun su gibi akıntım oldu yarın adet zamanım sizce hamilelik olma ihtimali olabilir mi?
Üstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah
Bu ay adetim gecikti. Idrar testi yaptım.negatif.kan testi yaptirdim.0.1 cıktı.dr gebelik yok dedi.duzenli adet gören biriyim.gelmesi gereken adet günümün ilk günü kırmızı pıhtı geldi.cok az.dr onu adet kabul et bu ay adet bekleme dedi.acaba hamile miyim.beta hcg yı erken mi yaptirdim acaba. Böyle hamile olan var mı.kasiklarim agriyor, belim kopuyor sanki
Bu ay adetim gecikti. Idrar testi yaptım.negatif.kan testi yaptirdim.0.1 cıktı.dr gebelik yok dedi.duzenli adet gören biriyim.gelmesi gereken adet günümün ilk günü kırmızı pıhtı geldi.cok az.dr onu adet kabul et bu ay adet bekleme dedi.acaba hamile miyim.beta hcg yı erken mi yaptirdim acaba. Böyle hamile olan var mı.kasiklarim agriyor, belim kopuyor sanki
Canım 1 senedir benim de adetim düzenliydi şu 2 3 aydır duzensizlesti 15 gün adetim geçti benim gittim kan verdim adet oldum geçen ay benimde adetim 3 gün sürdü adet gibi değildi ama hamile degilmisim hele ki karnın belim ağrıyorsa adet olursun hamile değilsindir bence hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım hepimize hayırlı evlat versin
Canım 1 senedir benim de adetim düzenliydi şu 2 3 aydır duzensizlesti 15 gün adetim geçti benim gittim kan verdim adet oldum geçen ay benimde adetim 3 gün sürdü adet gibi değildi ama hamile degilmisim hele ki karnın belim ağrıyorsa adet olursun hamile değilsindir bence hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım hepimize hayırlı evlat versin
Ilişki sonrası 14 15 gün geçince beta hcg çıkıyormuş.ben çok bilmediğimden ilişki sonrası 6.gunde kanda test yaptılar. Saglik ocaginda Ebe o zaman çıkmaz,kan testini 10 gün sonra tekrar et dedi.bakalim hayirlisi
Kızlar merhaba bi konu danısacagım benim adetime 8 gün kaldı ve 2 gündür lekelenme seklinde akıntı oldu ve kesildi normal beyaz akıntı oldu suan sorum su böyle yerleşme kanaması olur mu ve bugün gün içinde test yaptm idrar testi negatif çıktı acaba yerleşme kanaması mıydı bu ve testi Reglle yakın tekrarlamalı mıyım 8 gün öncesi erken mi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum