Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brcu_uzun

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
54
8
6
25
Arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptım ve pozitif çizgi silik çıktı acaba hamile miyim tekrar test yapsam net çıkar mı yoksa adetin geçmesini bekleyip kan mi vermeliyim yardimci olur musunuz???

Arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptım ve pozitif çizgi silik çıktı acaba hamile miyim tekrar test yapsam net çıkar mı yoksa adetin geçmesini bekleyip kan mi vermeliyim yardimci olur musunuz???
Evet tekrar yapsan daha net cikar varsa eger, ne kadar sabirlisin masallah

Ayy benim de oyle çıkmıştı hemen kan vermeye koşmuştum valla ne kadar sabirlisin masallah canim:)

A
Evet hamileyim 12.haftadayım. Yani gebelik olup çıkmayan oluyor da ama olmayanı var göstermiyor o testler. Bence hemen kan ver canim ona gore dikkatli davranıp beslenmek lazim.
Adetim geçmedi ya o yüzden kesin testte çıksın da ondan snra kan veriyim diyorum

Çizgi silik çıktıysa bile hamilesindir cnm. Ama zaten iki gün olmuş şimdi yapsan daha net çıkar. İki günde artmıştır hcg zateb. Ben adetime beş gün kala yapmıştım ikinci çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım bayagı bi koyu çıktı

O zaman adete 10 gün kala hamilelik testi pozitif mi cikti ? 10 gün kala ilk defa duyuyorum ama bnce testi tekrarlamakta fayda var. Acaba ilaç falan kullanıyor musunuz çatlarla iğnesi falan da boyle sonuçlar verebiliyormuş. 10 gun Kala çıkması bana tuhaf geldik acikcasi testi yaptiginiz gunle yumurtlama arasında 5 gün falan oluyor gibi

Canım benim adetten 10 gün snra bi lekem geldi bnde acaba yerlesme kanaması mi dedim o yüzden test yaptım o leke nin üstünden 12 gün geçti yani büyük ihtimalle ben geçen ay üstüne görme gibi bi durum yaşadım çünkü geçen ay adetin 3 gün sürdü ve bitti diye düşünüyorum

Sadece geçen ay hormon ilacı kullandım çatlama iğnesi vs olmadı çok şükür adet düzensizliğim vardı onun için kullandım bitti

Canım inşaAllah hamilesindir. Benim hayali silik çizgi çıktığı gün adete 4 gün kalmıştı. 2 gün daha idrar testi yaptım. Hafif pembe olmuştu. Adete 1 gün kalada kan verdim 67.7 çıkmıştı. Sen yarın tekrar idrar testi yap ve varsa mutlaka kan ver

In Inşallah canım ya allahım Hayırlısından sağ salim versin insallahhhhh

Canım eğer adetten 12gün sonra test yaptıysan çizgi çok net olmalıydı..Ben mi yanlış anladım

Canım eğer adetten 12gün sonra test yaptıysan çizgi çok net olmalıydı..Ben mi yanlış anladım
Ben geçen ay ki adetim den 10 gün snra yaptım çıkmadı 2 gün snra leke geldi onun üstünden şu an 10 gün geçti ben eğer adetle 10 gün arasında hamile kaldiysam çıkmaması normal değil mi 10 günlük çocuk idrar da çıkar mı çıkmaz eğer o arada olduysa şu an 20 gün oldu bilmem anlatabilir mi

Üstüne görme de olabilir ama o 3 gün süren de yerleşme olabilir canim bence sen testi tekrarla. Hatta yarın tekrarla bize de guzel haberleri ver insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…