• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba yardım edin?

Barkalarca

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
13
1
6
Hamile miyim 18 yaşındayım, bakireyim. 5 gün önce erkek arkadaşımla aramızda bir şeyler oldu o gün de adetimin bitmesine 1 gün vardı. Cinsel organı kalçama sürtünürken birden vajinama değdi ve hemen çekti. Üzerinde sadece tükürük vardı. Kendisi bir boşalma ya da zevk suyu gelmediğini söylüyor ama öncesinde 1 kere boşalmış kendi kendine. Ben de korktum ertes 72 içtim 72 saat içerisinde. Hamile miyim acaba adet olmama daha çok var çünkü. İyice takıntı haline getirdim ve paranoyaya bağladım. Yardım edin lütfen

Degilsindir ama bir daha böyle işlere kalkisma

Hamilelik bu kadar kolay olsaydı bunca kadın bu kadar uğraşmazdi hamile degilsin.

Öyle kolay değil hamile kalmak merak etme.. sorumluluğunu alamıcaksan sürtünme! Her ay bu korkularla geçmez.. iyice öğren önlem al..

18 yasin da öğrencisin sen derslerin daha önemli anlıyorum kanınız kaynıyor ama sonradan böyle Yusuf Yusuf oluyorsunuz. Erkek arkadaşın ne düşünüyor o da bu kadar korkuyor mu?

Ertesi gün hapı içmişsin zaten korkma gebelik yoktur

yasin da öğrencisin sen derslerin daha önemli anlıyorum kanınız kaynıyor ama sonradan böyle Yusuf Yusuf oluyorsunuz. Erkek arkadaşın ne düşünüyor o da bu kadar korkuyor mu?
O böyle bir şey yok zaten gereksiz yere korkuyosundur ben kendimden eminim dedi zaten bir daha olmaz bu kadar korku yeter de artar bana

O böyle bir şey yok zaten gereksiz yere korkuyosundur ben kendimden eminim dedi zaten bir daha olmaz bu kadar korku yeter de artar bana
Yani ya hiç yapmayın ya da prezervatif taksın ayrıca o ertesi gün hapını bir daha kullanma genç yaşında bütün hormonların bozulur. Sene de sadece 2 defa içilmesi gerekir o hap basit bir ilaç değil hayatinla oynama.

Back