HAMİLE MİYİM ACABA KIZLAR

Betulcanak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
4
3
1
25
Kızlar tam yumurtlama döneminde 1 kez korunmasız ilişkiye girdim. Adetim 4 gün gecikti beyaz yoğun bir akıntım var, karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi ve her yerim şişti sertleşti. Dün test yaptım negatif çıktı acaba hamile miyim deneyimli annelerden yardım bekliyorum. Ama hamile olsam karnım böyle ağrır mı adet olacakmışım gibi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu bahsettigin şikayetler adet gecikince de olur yani sökülemediğimiz için ağrı şişkinlik hissi vs. Fakat hamilelikte de aynı belirtiler olur anladigim kadarı ile bebek istiyorsunuz insallah hamilesinizdir. Kan testi verseniz aslında süper olur

Adetime 7 gün var bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Yumurtlama günüm geçeli 9 gün oldu.acele mi ediyorum bilmiyorum. Ama elimde olmadan sürekli düşünüyorum ara ara belirtilerim de var vakit geçmiyor

Bence henüz erken kuzum adet gününün geçmesini bekle. Biliyorum çok zor düşündükçe de stres yapıyor insan bu da adeti geciktiriyor Benim bugün adetim gecikeli 5. Günüm testlerim hala negatif düşünmemeye karar verdim zamana bırakıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…