• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba düzensiz adet oluyorum

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Merhabalar geçen ay 43.günümde adet oldum bu ay adetime 2 gün kala yani 28.günüm de leke gördüm adet oldum zannettim daha sonra aspirin içtim kan sulandirsinda adetimi söksun diye bn aspirin içince gerçekten de söküyo herneyse adet olmadım sonra adetimi bi gün geçti söylemesi ayıptır ilişkiye girdik banyomu yaptım sabahi lekeler oldu ve tuvalete girdim akintisi pembe sıvı düştü sonra yine adet oldum sandım 2 gün bekledim adet olcam diye yine olmadim suan 11 gün geçti ve bn hala bekliyorum test yaptım adetim 3 gün geçtikten sonra ama sonuç negatifti böyle olupta hamile olan varmı bn leke görünce arkasından mutlaka adet görurdum ilk defa böyle oldu ve hiç adet belirtilerimde yok leke gördüğüm gün hafif bel ve kasık ağrım vardı ama suan sıfir belirti var

Her ay duzenli adet oluyorsaniz , su an problem var gibi bir doktora gorunseniz iyi olur.

adetinin gecip gecmedigini kendin de bilemiyosun ki, cünkü gecen ay 43. gününde adet olmussun. 14 gün geriye sayarsak yumurtlama dönemin 29. adet gününe denk gelmis, yani su an da da 28. gününe 2 gün kala kanaman olduysa belki yumurtlama kanamasi olmus olabilir. su an hamile olup olmadigini buradan bilemeyiz malesef, eczaneye gidip bir test daha alman gerekiyor..

hamile kalmak istiyorsan ve adetin düzensiz ise sana eczaneden ovülasyon testi almani öneririm. misal adetin bittikten 5-6 gün sonra basliyosun günlük idrar testi yapmaya, ovülasyon testinin pozitif oldugu gün iliskiye girmen önerilir. pozitif test'den sonra da 12-14 gün sonra adetin gelir. ama cook kesin bi sonuctur ve her ay acaba hamile miyim diil miyim diye bosuna kafayi yemiyo insan.. eczanelerde biraz daha pahali, internetden daha ucuza siparis de verebilirsin. denemeni mutlaka tavsiye ederim.

Bilemiyorum artık cidden adet tarihim 25 agustos 10 /13 gün geçiyo tahminen her ay lekelenmeler neyin nesi anlamış değilim böyle olupta hamile kalan varmı ve düzensiz olupta hamile kalan bayanlar size sesleniyorum

Bilemiyorum artık cidden adet tarihim 25 agustos 10 /13 gün geçiyo tahminen her ay lekelenmeler neyin nesi anlamış değilim böyle olupta hamile kalan varmı ve düzensiz olupta hamile kalan bayanlar size sesleniyorum
Prolaktin yüksekliği olabilir. Düzeni bozuyor ve hamileliğe engel. Stresten de olmuş olabilir. En iyisi bir doktora gitmek.

Anlattiginiz durum gebelikten cok hormon bozuklugu gibi geldi bana. Ya da polikistik overiniz olabilir. Mutlaka kadin dogumcuya gidin..

Back