[ı]tedavi darken tam olarak durumunu ben anlayamadim... Fakat kendi basima geleni anlatayim...
Ben ramazan basinda adet gormustum en son ve normal olarak bayramda adet olmam gerekiyordu. Olmadigimda ise test yaptim, negative cikti. Bende gecikiyor diye yorumladim. Daha sonra 15 gun kadar bekledim, hala adetim gelmedi, bir daha test yaptim, yine negative cikti. Moralim cok bozulmustu, adet duzensizligine verdim bu durumu. 15 gun daha bekledim ve yine test yaptim (bu arada yaptigim testler idrar testleri) positive cikti. Dogal olarak doktora gittim, kan testi yaptirdim. Doktor bana `hamile olmayabilirsin, degerler cok dusuk, ultrasonda bir kese var ama bos kese de olabilir` dedi. Cok kotu hissetmistim kendimi, 2 gun sonra yine kan testi yaptirdim baska bir hastanede ve pozitif cikti.
Netice olarak su an 3 aylik hamileyim....
Ne zaman doctor kontrolune gitsem ve son adetimi ramazan basinda gordugumu soylesem, her doktordan aldigim cevap `adet gordugun tarihi hatirlamiyorsundur, o tarihte olman mumkun degil` cumlelerini duyuyorum. Ama mantiken sudur ki, ben adet gormem gereken zamanda dollenme olustugu icin hamile kalmisim. Fakat doktorlarin matematigi daha farkli isliyor bu anlamda...
Kendini bu anlamda sakin sıkıntıya sokma, biraz daha bekle 10 -15 gun kadar ve ondan sonra tekrar test yap. Umarim sonuc istedigin gibi olur... [/ı]