• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim acaba bi bakar mısınız

serap041

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
2
0
6
34
Kocaeli
en son ağustos 28 de adet oldum,pko luyum adetim düzensizdi ama tedavi gördüm her ay oluyodum bu ay olamadım,göğüslerim çok acıyo halkada benek benek bişiler çıktı,kahverengi akıntı geldi ara ara da geliyo ama adet olmuyorum

nedeni ne olabilir bu durumun1 hafta öncesi idrarla gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı

en son ağustos 28 de adet oldum,pko luyum adetim düzensizdi ama tedavi gördüm her ay oluyodum bu ay olamadım,göğüslerim çok acıyo halkada benek benek bişiler çıktı,kahverengi akıntı geldi ara ara da geliyo ama adet olmuyorum

nedeni ne olabilir bu durumun1 hafta öncesi idrarla gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı

TEMMUZ 28 de olmuştum pardon

TEMMUZ 28 de olmuştum pardon

bence testi tekrarlamalısın canım tam anlamıyla kanaman olmadığı sürece bir umut vardır. bende dün test yaptım ilk çizgi çıktı ikinci çizgi silik çıktı aynı belirtiler bende de var bende pco tedavisi görüyorum.bi süre sonra bktığımda 2. çizgide çıkmıştı ama emin olamadım :(

Eğer emin değilsen kanda gebelik testi yaptır tatlımmm

Back