Hamile miyiim?yardim

first23

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
564
88
28
Kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım iki üç gündür karın ağrısı alt tarafta baskı hissediyorum bugün ped taktım adet olurum diye her an adet olacakmışım gibi çünkü göğüslerim de şişti aciyolar karnım davul gibi oldu hamilelikte böyle adet olacakmış gibi olan oldumu

Canım bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 gün gecikmişti adetim ama hamile olduğumu falan bilmiyordum son bi test kalmıştı evde onu yaptı pozitif çıktı ve bende böyle adet olacakmışım gibi hissediyordum ama şişlik yoktu bende. Gazım çok oluyor midemde. Bi de sürekli beyaz bi akıntım geliyordu o kadar. Ama dediğin gibi adet olacakmışım gibi hissediyordum bence test al yap hemen pozitifse hemen kan ver

Canım çok tebrik ederim sağlıklı gelsin inşallah minik bu ay geçen hafta Beyaz akıntım oldu uzun bir süre ama kaşıntım da vardı mantar diye düşündüm hatta Krem sürdüm evde insan kendi vücudunu tanır ya bu ay farklı bir şeyler hissettim karın ağrım çok geç başladı 2-3 gündür ara ara yok diyor daha önce daha çok oluyordu göğüslerim yine şiş elleyince acıyor adet şişkinliği olur ya yine var bu sefer ama bir farklı hissediyorum bu ay inofolic kombi kullandım bir deinofolic kombi kullandım bir de

Ara ara sökülecekmiş gibi kramp giriyor sende de öyle var mıydı

Çok teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah peki beyaz akıntın var mı ama kokusuz

Ara ara sökülecekmiş gibi kramp giriyor sende de öyle var mıydı
Sökülecemkiş gibi değil de o adet öncesi krampları işte bilirsin yarın 5 haftalık olacak hala var ki daha yoğun olmaya başladı bel ağrısıyla beraber. Özellikle ağrılar ayakta olunca oluyor bende otururken pek olmuyor ayağa kalkınca olmaya başlıyor canım

Anladım canım benim de ayağa kalkınca daha çok sancım oluyor altta tuvaletimi yaparken daha çok oldu bugün yarın da olmazsam eğer test alacağım

Süt gibi beyaz degil ama şeffaf akıntım var geçen hafta bembeyaz akıntım oldu çok pecetede görünce sasurmistim
Geçen hafta dediğin yumurtlama haftasındaysa çok normal çünkü daha yumurtlama vs oluyor daha doğurgan oluyorsun bitanem o yüzden ama hiç belli olmaz belki de hamilesin herkesin hamileliği başkadır bu arada kafana çok takma. Bana sorarsan bi 3 gün daha bekle test yap pozitifse hemen git kan verr. Ama bana kesin bildirrr merak ediyorum

Yumurtlamadan sonra gördüm o akıntıyı ilk defa gördüm Bir de daha çok oldu ben 3 defa femara ve çatlatma iğnesi kullandım bir buçuk yıldır istiyoruz sebepsiz infertilite var o yüzden çok umudum yok açıkçası haber veririm tabii ki canım

Aynı durumu şu an ben de yaşıyorum. Her an adet olacakmışım hissiyatı var bende de. Sabah test yaptim biraz silik çıktı. Dinlenmeye aldım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…