hamile midir sizce..????

sadrain

vuslat
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
405
4
96
İstanbul
arkadaslar evli bir arkadasım için size danışacağım..
kendisi 4aylık evli..henüz çocuk falan düşünmüyor..
fakat gecen gün adetinin 5.günü eşiyle bir yakınlaşması olmuş..
ancak ilşki şeklinde ilerlememiş..kocasının eline bulaşan spermler vajinaya değmiş fakat hemen değil bir onbeş dak kadar sonra..hala tedirgin acaba böyle bir ihtimal olmuş olabilir mi diye..bu olay olalı on gün olmuş ve ogünden sonra mide bulantısı artmış tuvalete sürekli çıktığını söylüyor..strestendir diyorum ama yinede çok tedirgin..
açık yazmak zorundayım kusura bakmayın canı sıkkın ve yardımcı olmaya çalışıyorum..
zaten test alıp yapacak fakat henüz onun için vakti yok uzak bir yere gitti ve eczane imkanı uzak biyer..ancak dönmeleri iki haftayı bulacak ozamana kadar içini rahatlatmak için sorayım sizlere..
böyle bir durum mümkün müdür sizce..ben adet döneminde olacağını sanmıyorum..
ayrıca drekt el ile bu şekilde bulaşması hamilelik sağlar mı ki..:uhm:
şaşırdım kaldım..

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım adette olamsı çok zor birde eli değmiş direkt olmamış bencede değil stersten oluyor

ben de aynı şeyi söylüyorum fakat az da olsa adetli dönemde ihtimal vardır diyorlar..
ayrıca drekt vajinaya temas ettiyse ne bileyim..
çok az ihtimaller ışığında ama kendince şöyleyim böyleyim deyip duruyor..
ben bukadar idrara çıkmasdım şimdi sürekli çıkıyorum sabah kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum diyor..sürekli göbeğini kontrol ediyor şişlik var ağrı var deyip duruyordu..
yası biraz küçük onun da etkisi var sanırım ama stres kaynaklı olsa gerek..
yoksa olacak gibi pek değil..:uhm:
inşaallah değildir çünkü pek hazır değil böyle birşeye psikolojik olarak..
en azından iki sene istemiyordu..

ben de aynı şeyi söylüyorum fakat az da olsa adetli dönemde ihtimal vardır diyorlar..
ayrıca drekt vajinaya temas ettiyse ne bileyim..
çok az ihtimaller ışığında ama kendince şöyleyim böyleyim deyip duruyor..
ben bukadar idrara çıkmasdım şimdi sürekli çıkıyorum sabah kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum diyor..sürekli göbeğini kontrol ediyor şişlik var ağrı var deyip duruyordu..
yası biraz küçük onun da etkisi var sanırım ama stres kaynaklı olsa gerek..
yoksa olacak gibi pek değil..:uhm:
inşaallah değildir çünkü pek hazır değil böyle birşeye psikolojik olarak..
en azından iki sene istemiyordu..

hem adet gununde hem tam ilişki olmamış. zaten spermler dışarda oyle 15 dk falan yasayamıyor bıldıgım kadarıyla. imkansıza yakın yani.. hem nereye gıtse eczane bulur. bır test alsın yapsın da 1 hafta sonra rahatlar psıkolojık olarak

Hamile olma ihtimali çok düşük ama belli de olmaz...
Ben de hamile olduğunu düşünmüyorum yine de test yapmasında fayda var. En azından kafasını rahatlatmak için...

hamile olması mümkün degıl bencede pısıkolojık mıde bulantıları bebek 1 aylıkken baslar 1 haftalık hamılelık belırtı vermez bence arkadasının içi rahat olsun hamıle değil

bence de değildir... ama 4 yıllık evli birisinin bunu bilmemesi de üzücü...:1no2:

keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmak
ben zannetmiyorum hamile olacağını

canım spermlerin dış ortamda 15 dakikada pek bi canlılığı kalmamıştır zaten, o yüzden daha da zor, hem zaten 5. gün demişsin yani hala regl döneminde sayıılr, o yüzden boşuna telaşlanmasın:)

teşekkürler arkadaslar..sizin de tecrübelerinizi ilettim..en azından bizzat evli
hemcinslerinden korkusunun yersiz olduğunu iletmem rahatlattı..
ayrıca on günlük bir sürecte hamilelik tam da anlaşılmaz yanılmıyorsam..
test için de mecburen dağda da olsa taşta da olsa inip rahatlatcaktır kendisini..

dediğim gibi adet dönemi olması bir engel yine onbeş dak kadar spermin dışarda kurumasıyla
nekadar temas olsa da ihtimal olmaz diye tahmin ediyorum..
mide bulantısı da ilk haftadan olmaz demi,şsiniz bu da anti bir sebep olmuş..
teşekkürler lehine tüm delilleri ileteceğim tekrardan..:teselli:

bekar biri olarak bukadar panik bir mesele olduğunuda hiç bilmezdim hamileliğin..
hergün acabalarla uyanıp paronayak oldu iyicea.s
daha bakalım neler öğreneceğiz..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…