Hamile mi?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
(Oncelikle sunu soyliyeyim konu benim icin degil bizim bir komsu var oburaya yazmami istedi) Komsu 2 gun once regl olmus ilk basta full kahverengi gelmis sonra normale donmus ama ara ara hala kahverengi akiyormus ve bu sefer ki kanamasinin sadece ilk gunu yogun olmus 2 ve 3 gunler hafif kanama olmus sadece sizce hamilemidir? Hamile olan biri adet gorebilir mi?

Olabilir tabi. Test yapsın madem

İlk aklına gelenin hamilelik olması garip.bir hastalıktan dolayı olabilir.dr a gitse iyi olur

Hmm. Hemen ultrason cihazimizi calistiriyorum. Bakalimm. Maalesef hamile değil

Test yapacak yada doktora gidecek durumu yok suan !!!!! Burda bir cok hamile bayan oldugu icin buraya yazmak istedim ...

Belirtiye gore teshis mi konulur .

Eger oyleyse buradaki her kadin en az bir kez hamile kalmistir. Malum mide bulantisi, bas donmesi de belirtilerden.

Burada uyeler doktor dahi olsa belirtiye bakarak teshis koymaz.

Aile Hekimleri bosuna mi var. . Sağlık ocağında para almiyolar herhalde. .. bahaneye gel.. .

Bak arkadaşının adeti mevsimsel olarakta değişkenlik gostermis olabilir yumurtaliklarda kist olustuysa da böyle olmuş olabilir hamilr de olabilir net cevap için beta hcg tahlili versin çıkmazsa gebelik doktora gidip baktirsin rahmine yumurtaliklarina cnmn

Tesekkur ederim cnm

Canm ben 21 ekimde beta yaptrdim 8.16 ckti o gunde adetim basladi bildigin pihtili yogun 5 gun surdu ama midem hala bulaniodu bugun gittim bi daha beta yaptrdim 31 ekimde 69 ckti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…