(Oncelikle sunu soyliyeyim konu benim icin degil bizim bir komsu var oburaya yazmami istedi) Komsu 2 gun once regl olmus ilk basta full kahverengi gelmis sonra normale donmus ama ara ara hala kahverengi akiyormus ve bu sefer ki kanamasinin sadece ilk gunu yogun olmus 2 ve 3 gunler hafif kanama olmus sadece sizce hamilemidir? Hamile olan biri adet gorebilir mi?
Doktora gitmeyi dusunuyor ama bu aralar hic durumu yokmus kadininİlk aklına gelenin hamilelik olması garip.bir hastalıktan dolayı olabilir.dr a gitse iyi olur
Ve bi kerede gogus agrisi cekmis bunuda okudum hamilelik belirtisi aralarinda vardiİlk aklına gelenin hamilelik olması garip.bir hastalıktan dolayı olabilir.dr a gitse iyi olur
Test yapacak yada doktora gidecek durumu yok suan !!!!! Burda bir cok hamile bayan oldugu icin buraya yazmak istedim ...KK cok gelisti artik hamilelik testleri burada yapiliyor.
Annesi vefat etti aile bağıda yok kocasindan baskaKomşun annesine söylesin. Uğursuz eski sevgilisine hiç haber vermeden halletsinler bu işi.
Hmm sağolHmm. Hemen ultrason cihazimizi calistiriyorum. Bakalimm. Maalesef hamile değil
Eğer hamile kalmak istiyorsa inşallah hamiledir.yarin bir test alsın.ama hormonal birşey de olabilir gibi geldiVe bi kerede gogus agrisi cekmis bunuda okudum hamilelik belirtisi aralarinda vardi
Devlet hastanesine gitse sosyal güvencesi yok mu önce bir gebelik testi yapsın madem sonra gidebilirse Dr a gitsinDoktora gitmeyi dusunuyor ama bu aralar hic durumu yokmus kadinin
Test yapacak yada doktora gidecek durumu yok suan !!!!! Burda bir cok hamile bayan oldugu icin buraya yazmak istedim ...
Tesekkur ederim cnmBak arkadaşının adeti mevsimsel olarakta değişkenlik gostermis olabilir yumurtaliklarda kist olustuysa da böyle olmuş olabilir hamilr de olabilir net cevap için beta hcg tahlili versin çıkmazsa gebelik doktora gidip baktirsin rahmine yumurtaliklarina cnmn
Canm ben 21 ekimde beta yaptrdim 8.16 ckti o gunde adetim basladi bildigin pihtili yogun 5 gun surdu ama midem hala bulaniodu bugun gittim bi daha beta yaptrdim 31 ekimde 69 ckti(Oncelikle sunu soyliyeyim konu benim icin degil bizim bir komsu var oburaya yazmami istedi) Komsu 2 gun once regl olmus ilk basta full kahverengi gelmis sonra normale donmus ama ara ara hala kahverengi akiyormus ve bu sefer ki kanamasinin sadece ilk gunu yogun olmus 2 ve 3 gunler hafif kanama olmus sadece sizce hamilemidir? Hamile olan biri adet gorebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?