Bebek İkinci El Hamile kıyafetleri

Aysula

2 Peri Masalı
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
795
0
66
İstanbul
Kızlar hiç giyilmemiş etiketleri üzerinde.Eşim tekstilci olduğu için bana bir çok kıyafet getiriyor ama içlerinde bana olmayanlar var.kilolu hamile kaldığım için L beden olmuyor malesef.

Hepsi L bedendir Kotun bedeni 29/34 hamile pantolonu

ben de almak istiyorum özellikle siyah beyaz çizgiliyi....eğer eşin tekstilci ise sizden de alabilirim..kargoyla gönderir fatura no gönderirsiiz ben de havale yaparım hesabınıza..isterseniz tabi..

ben de almak istiyorum özellikle siyah beyaz çizgiliyi....eğer eşin tekstilci ise sizden de alabilirim..kargoyla gönderir fatura no gönderirsiiz ben de havale yaparım hesabınıza..isterseniz tabi..
1.ve 3.resimdekiler Elimde kaldi digerleri satildi.simdi yeni konu acip yeni giysiler eklicem bakabilirsiniZ.

Son düzenleme:
koyu renk dimi bu devletdairesinde çalışıyorum ben çünkü ancak koyu siyaha yakın olursa giyebilirim direk kot rengine izin vermezler sanki :)

birde nerde oturuyorsun

koyu renk dimi bu devletdairesinde çalışıyorum ben çünkü ancak koyu siyaha yakın olursa giyebilirim direk kot rengine izin vermezler sanki :)

birde nerde oturuyorsun

Biri acik biri koyu ama 2 side kot rengi yani.gyip giyemeyecegini sen bilirsin.ist oturuyorum.

Biri acik biri koyu ama 2 side kot rengi yani.gyip giyemeyecegini sen bilirsin.ist oturuyorum.

tatlım kot renginde bir tane var :) teşekür ederim ilgine koyu renk olsa idi bir tane daha almayı düşünebilirdim ancak kot rengi sıkıntı olur işyerinde

Gunceell
Kot 5 tl elimde 2 tane var.kargo aliciya ait
Sifir etiketi uzerinde.maksat elimde kalmasin.kotlara onca para dokmeyon arkadaslar.

Merhabalar ben geç kalmısım bakmakta.Elinizde başka var mı satmak istediğiniz?Özellikle elbise olarak

size mesaj atıcaktım posta girişiniz dolu özel mesajlarınızı silerseniz mesaj göndericem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…