Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim de hafta sonum hamile kıyafeti baklmakla geçti. ben daha çok kilo almadım ama pantolonlarım sıkmaya başladı. hiç rahat edemiyorum.
gebe giyime gittim çoookkk pahalı. pantolonlar 119 dan başlıyordu. üstler 59 lardan aşağı değil.senin bütçeni bilmiyorum ama bana pahalı yani
en uygun lcw hamile giyimde. pantolonlar 35 mi neydi. tişörtlerde vardı.
internette dolandım. yine çok pahalıydı. şaştım kaldım
ben uzun, tunik gömleklerden aldım. taytla rahat oluyor. bir de elbiselere baktım.bol dökümlü olanlara. gömlekleri beden olarak büyük aldım ( small giyiyordum medium aldım)
böyle çözüm buldum şimdilik. bedeni büyük almakla. çünkü dedğim gibi pahalıydı.![]()
Arkadaşlar hem çok pahalı bu hamile giyim hem de insan kısa süre giyebileceği şeyleri fazla fazla almak istemiyor. özellikle karnın şişme zamanı haziran mayıs dönemine rastlayan benim gibi anneler için tişörtler ve tunik-gömlek tarzı şeyler hayat kurtarıcı olabilir. Hamile giyim olmasa da elbise almakta mantıklı bence, hamilelikte hem şık olunup daha sonrasında da degerlendirlebilir. ama yaşadığımız sıkıntılar aynı, bide insan uzun uzun gezipte alış veriş yapmaya güç bulamıyor. kısa yoldan halletmek istiyor
ebru maternityden bakabilirsin
hatta şu anda unnado sitesinde indirimde
kumaşları kaliteli
şu an fiyatları da uygun
3.5 aylığım. 4kg aldım. karnım da şiş hele ki akşamları... evde tayt falan idare ediyorum. dışarıda da çok düşük kot ya da belden aşağı bollaşan elbise..
hamile giyim çok pahalı ve demode... böyle spor şeyler yok. lcw dan bi tane hamile pantalon aldım bu ay artık giymeye başlarım onu. üstüne bol bluzlar falan idare edeceğim..
hamile bluzu diye nenem usulu bluzlara dünya para veremem... çocuğuma harcarım o parayı. bir kaç senedir bol uzun bluzlar gölekler moda zaten... onlarla idare ederiz. bir iki de hamile patalon, bol elbiseler de moda... tamamdır hem uygun hem daha şık. hamilelik sonrası da giyilir bol bluzlar elbiseler...
ilerleyen aylarda buyuk bedenler her zaman idare etmiyor. Hem şık olcam,hem demode olmiycam demek de pahaliya patlar.BEn demode bulmuyorum.Cok guzel hamile kıyafetleri var artık.Buyuk bedenlerde de potluk yapan yerleri oluyo.Ben de yazın zaman zaman tercih etmistim mecburen.Dediginiz gibi al al olmuyor.Beni onceki hamileligimden kalanlar idare ediyor.Ayrıca yok mu cevreniz,akraba,arkadas vs.Biz ailede hep paylaşırız.Zaten az giyilen şeyler eskimiyor kolay kolay.
Alışverişi internetten zor olur.Herkes ayni sekilde genislemiyor.Bu taraftaysaniz Bakırköy Carousel arka kapıdan cikinca bir suru magaza var.Sayet hic yoksa, yaz geliyo, bir capry,bir elbise,bir kot,uzerlerine de rahat tshirtler yeter zaten.Yaz sicaginda o gobekler sisince pek moda dusunulmuyo zaten.Benim sahsi fikrim tabi.Ben dusunemiyorum.Agustosta hersey yolunda giderse 8 aylik olucam.Herhalde gene ayni rahat ama serin tutan seylerle gezicem.
Kızlar kardeşimin düğüne 1 ay var abiye giymek istiyorum ama ne alsam nasıl bişey diktirsem bilemiyorum siteleri gezdim usturuplu bir hamile kıyafeti bulamadım hep kısa kollu bıldır bıldır kollar çıkacak kilo aldım en iyisi diktireyim diye düşünüyorum model arıyorum şiş karına yakıştırdığım bi modelde bulamadım.
Normal hamile kıyafeti alsam olmaz değil mi tek kardeşim var elbise mi alsam hala karar veremedim