Bebek İkinci El hamile kıyafeti arıyorum..

cankanget21

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
45
6
13
34
hamileliğimin 23. haftasındayım boyum 1.78 kilom suan 77 hamile tisortu arıyorm uzun kolda olabilir ama mart nisan gibi giymek için tercihim kısa kol ve l beden ve üzeri uygun olur diye düşünüyorum(kalıp büyükse m de olablir).pantalon düşünmüyorum arkadaşlar bilginize.
ayrıca az kullanılmış ve yıpranmamış durumda lohusa pijamasıda olblir mavi renk tercihtir(kısa kol)
Lohusa tacı ve terliği düşüneblirim..
birde kapı süsüüü..

Son düzenleme:
Canım sayfama bi bak beğendiğin varsa yardımcı olurum

bedenleri xl dir umarım birde fiyat??
Canim gömlek 38 ama kalıbı geniş elbise zaten esnek her bedene uyan birşey belki tişört küçük gelir o s çünkü ama diğerleri özellikle elbise tam bedenine göre fiyatı ne istersen yaparız ya

Ama bende varrr l beden iki 3 tane tşörttt

merhaba bende size uygun gecelik var 1 tane çok ama pembe 10 lira tertemiz ayrıca kapı süsüde var erkek için daha bi sürü şeyde var:) ilgilenirseniz bi bakın sayfama

Bu tarz kapı süsleri yapıyorum. Tercih edersenz msjla iletişime geçeblrsnz. Ayrıca kapı süsüne takım olarak lavanta topu takı yastığı ilkçerçem sepet süslemesi gbi mevlüt ve hastane odası için çok şık ve farklı tasarımlarla bu seti oluşturabilirsnz. Tek tek veya set olarak sipariş vereblrsnz

Fotoğraffta gördüğün her şey 30 tl canım düşünürsen.

Eklentiler

• PhotoGrid_1420738752721.jpg
    376,1 KB · Görüntüleme: 93
Ben hamile tulum almıştım heveslenip hatta çevremde bulamamış internetten de çok arayıp almıştım sonrasında sadece iki kez giyebilmiştim sebebi ise heves etmeme rağmen rahat edememiştim sadece alt giymek daha rahat gelmişti bana,
diyeceğim o ki iki kez hariç ( oda günlerce değil bir iki gün) hiç giyilmemiş yep yeni bir tulum var istersen mesaj atabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…