• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kasasi!!!!!!!!

moskova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
10
0
36
Rusya
Merhaba arkadaslar,

3,5 ay once sezeryanla dogum yaptim,cok tatli bir oglum var.
Bugun markete gittim, alisveris yapip kasaya gittim.Yan taraftaki kasadaki kuyrugun daha az oldugunu gorunce o kasaya gecmek istedim, o esnada kasiyer kiz bana "hanimefendi durun lutfen, bu kasada kalin" dedi, sonra kasanin uzerindeki tabelayi gosterip "burasi hamile kasasi, sizin onceliginiz var, ben sizi simdi alacagim" dedi!!!! uzerimde hafif dar bi elbise vardi ve isin daha da kotusu icimde de korse!!! gulsem mi aglasam mi sasirdim, yani dogumdan hemen sonra boyle seyler oluyordu ama 3,5 ay gecti, hala millet beni hamile saniyor. delirmek uzereyim. o adar kotu oldum ki nasil kacacagimi sasirdim.hele ki 3 ayda 15-20 kilo verenleri okuyunca burda daha da fena oluyorum.Ben 62 kilo ile hamile kaldim, 85 ile bitirdim su an 77 kiloyum.3,5 ayda daha ancak bu kadar verdim ve 6 aylik hamile gobegim var.moralim cok bozuk, helak oldum aglamaktan.burada paylasmak istedim, anlayan cikar diye.........

aynı durumdayım canım üzme kendini
55 ile hamile kaldım
80 ile doğuma girdim
şuan 65 kiloyum
korse giysem de üzerime oturan bir elbise giydiğimde göbeğim 6 aylıkmış gibi duruyor
daha zamanımız var canım
6 aydan önce toparlanamazsın demişti doktorum
o yüzden üzme kendini birden gitmiyor kilolar yavaş yavaş e anca

Canım yaa biliyorum moral bozucu bir durum ama böyle şeylere takılmamaya çalış..
Düşünsene sen canından can çıkardın, bir mucizeyi dünyaya getirdin...
Bu göbek de bunun bedeli ama ortaya çıkardığın muhteşem bir bebiş var ona bakınca insanda ne göbek derdi kalır ne de başka bişi.
Hem kilo vermeye de başlamışsın işte geri kalanlar da zaman içinde gidecektir..Hem doktorlar da vücudunuz 9 ayda bu değişime uğradı bir anda düzelmez en az 6 ay gerek eskiye yaklaşmak için diyorlar.

Seni anlıyorum ben de 4 ay 1 hafta önce sezeryanle doğum yaptım, kilom kalmadı ama göbeğimin maşallahı var...Ne yapalım bu göbeği 9 ayda büyüttük elbette 9 ay içinde de eskiye döndürürüz evelallah diyorum vereliniortak

Canım benim başıma bu durum defalarca geldi alışıyorsun merak etme. Bende 60 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 7,5 ay oldu birde doğum yapalı hala veremedim iki hafta önce diyetisyene gittim zayıflamak için acelem yok yavaş yavaş veririm.Bak ben sana son yaşadığım olayı anlatayım
Geçen hafta oğlumu hastaneye götürdük dönüşte otobüse bindik. Oğlum annemin kucağındaydı önde bir bayanın yanına oturdu bayanında kucağında bir bebek muhabbeti kurmuşlar ilk dakkada. Bende yanlarına gittim annem kızım bu dedi..Kadın durdu maaşallah kaç aylık diye sordu 7 bitti dedim. hiç göstermiyor dedi sanki 5-6 aylık gibi dedi.. Nasıl anlamadım? dedim. ıkinci değilmi? dedi Yok dedim ilk.
Anneme döndü bu oğlunun mu diye sordu. Annem dedi yok kızımın. O anda çaktım. Kadın hamile sanmış beni.. Nasıl bozuldum anlatamam. Kadın gayet rahat kendi iki ay önce doğum yapmış hiç kilo göbek kalmamış. Oturmuş bana birde ballandıra ballandıra anlatıyor.
Artık hiç takmıyorum eninde sonunda kurtulacağım bu göbekten ve kilolardan. Ama herşeyden önce bebeğimin sağlığı bence.. Sende öyle düşün vereceğiz merak etme hem bak daha 3,5 ay olmuş. Hem çabuk verilen kilolar aynı hızda geri alınır. Yavaş ve sağlıklı vermek lazım.

günaydın şekerler bende 5 ay önce bir oğluş doğurdum sezeryan ile hamile olduğumu öğrendiğimde kuzum 6 hafatalıkdı ve ben 65 kilo olmuştum ne çok yiyordum ozaman yaa:Dnormalde 63 düm ve iidi kilom öle boyumda 1,68
nese doğuma 70 kilo ile girdim çıktığımda 67 idim 2 ay emzirebildim yavrumu sonra sütüm kesildi ama ben o 2 ayda üstüm az nasıl çoğaltırım die her duyduğumu gördüğümü yedim 74 kiloya kadar çıktım adette olmamıştım kanamam 50 gün sürdü ama afedersiniz 2 damla yani oradanda kilo veremedim
2,5 aylıkken oğluşum işe başladım eski kıyafetlerimi giyiordum yine ama biarz daha dar haliyle:D
dedim artık durmalısın ye ye nereye kadar şok diyet yaptım bir kere 500 gr verdim 1 kilo geri aldım dedim böylede olmıcak spor deseniz tansiyon sorunu var yapamıorum birazcıdka bahane tabi bu arada adette olmuştum 1 kilo verdim ama karnım biraz küçülmüştü sonra yedikleirme dikkat etmeye başladım 72 oldum 72de kaldım bir süre sonra 70 olmuş oradada kaldım bir ay ee daha 24 yaşındayım kilolarla napıcam sporda yapamıorum bende hayatıma biraz daha hareket verdim daha hızlı yürüdüm mesela işe gelip giderken yada işte evde daha hareketli olmaya baktım ekmeği tamamen kestim yedikleirme çok dikkat eder oldum porsiyonlarımı çeyreklere göre ayarladım sonuç şuan 67 kiloyum ama bu arada 4. adetimde bitti karnım neredeyse gitti:) kilom basen ve kalçamda toplandı onlarıda minder hareketi yaparak vermeye çalışıcam hedefim 60 ama şuan bana 65de yeter şunu anladım kilo vermemin durduğu zamanlar ben bu kiloları nasıl vericem yemiorum neden veremiorum dediğim ve aç kalarak diyet yapmaya çalıştığım zamanlardı şuan ozamana göre biraz daha bilinçliyim tam olarak istediğim kiloya ulaşmış değilim ama oğlumu kucağımda gördüklerinde aa seninmi demeleride hoşuma gidio yani
özellikle emziriyorsanız asla üzülmeyin derim çünkü ben 100 kilo olsaydım keşkede oğlumu emzirebilseydim diorum şimdi:(

tesekkurler moral verdiginiz icin, ben hicbir zaman cok zayif bir insan olmadim ama mesela hayatim boyunca gobegim olmadi.simdi cok moralim bozuluyor. gobek eritmek icin bildiginiz biseyler var mi?

canım üzülme kocaman bir bebek vardı orada doğal olarak göbecikler genişledi ben cok zayıf bir insan olmama rağmen doğumdan sonra bende de göbek kaldı su an 54 kiloyum ama bazen cok rahatsız ediyor bu görüntü beni.. zayıf olunca daha belirgin bi şekilde ortaya cıkıyor inanki rejimle beraber spor özellikle mekik çekmek işe yarar diye düşünüyorum ama ben yapamıyorum o ayrı :(

canım seni çok iyi anlıyorum ama çok fazlada yapacak bişey yok. sezeryan olan hemen hemen herkeste göbek kalıyormuş.bende onlardan biriyim.ben 57 kiloda hamile kalıp 70de doğum yaptım (mecburi sezeryan) hastanede yürüyüş yaptığımda hasta yakınları filan doğum ne zaman diye soruyorlardı:( ama eve döndüğümde 58,5 kiloydum. şükür kilo pek kalmadı ama göbek var. göbeği saklasam mide fırlıyor dışarı.. :bbo: 11 aylık kızım var halen emziriyorum ve bu arada da çikolatadan vazgeçemiyorum.. geçen tartıldım 60a çıkmışım. hayırlısı diyelim artık. kafaya takıp da birde onun stresine girmeyelim... :emir_bebek:

Back