- Emoji Skoru
- 203
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Haklısınız zaten artık farklı en güvenilir bilinen gözüken yöntemi korunmayı seçicem çünkü uzun süre istemiyorum eşime kalsa yine olsun istiyor ama ben kızımın her anına şahit olmak yani vakit geçirmek istiyorum birlikte mutfağa girip bir şeyler yapma karda oynatmayı vs bi tane daha olsa çok fırsat olmazO appleri bende kullaniyorum, adetimi az çok takip etmek için, ama lütfen bu kadar güvenme ona. Hormon, hastalik, hava değişimi, stress,.. birçok şey o ovülasyon zamanini etkiler. En düşük dönem dediğin, o kadar düşük olmayabilir.
Yani eş ile beraber iyi düşünün ve iyi bir korunma yöntemi seçin. Şimdiye kadar şans eseride hamile kalmamiş olabilirsin. Ancak risk çok fazla. Yani sadece takvime güvenme.
Negatif çıktı aynen normale bindi sadece bir kaç gün genelde geç oluyorum eskiye göreAdetinizden 2 hafta öncesi tam olarak ovülasyon döneminize denk geliyor.. yani hamile kalmanızın en kolay olduğu dönem.
10 aylık demişsiniz bebeğiniz. Adet döngünüz normale binmişmiydi?
Test yapmaktan başka çare yok
Eşinize kalsa yine olsun istiyorsa bunu eyleme çevirmiş olabilir mi?Haklısınız zaten artık farklı en güvenilir bilinen gözüken yöntemi korunmayı seçicem çünkü uzun süre istemiyorum eşime kalsa yine olsun istiyor ama ben kızımın her anına şahit olmak yani vakit geçirmek istiyorum birlikte mutfağa girip bir şeyler yapma karda oynatmayı vs bi tane daha olsa çok fırsat olmaz
Geri cekilme yöntemine zaten güvenilmez. Bir de karsinizda bebek isteyen bir adam varsa hic hic guvenilmez. Mutlaka iyi bir yontem bulun.Haklısınız zaten artık farklı en güvenilir bilinen gözüken yöntemi korunmayı seçicem çünkü uzun süre istemiyorum eşime kalsa yine olsun istiyor ama ben kızımın her anına şahit olmak yani vakit geçirmek istiyorum birlikte mutfağa girip bir şeyler yapma karda oynatmayı vs bi tane daha olsa çok fırsat olmaz
Normalde geri çekilmeyi yapmıyoruz genelde eşim korunuyordu ama bu sefer öyle oldu ve evet haklısınız güven olmaz o yüzden başka yöntemlere bakıcam ama onlarada güvenemiyor bana en güvenilir eşin korunmasıymış gibi geliyor çünkü bi arkadaşım var spiral kullanıyordu hamile kaldı kaymamı ne olmuşGeri cekilme yöntemine zaten güvenilmez. Bir de karsinizda bebek isteyen bir adam varsa hic hic guvenilmez. Mutlaka iyi bir yontem bulun.
Ay yok yokEşinize kalsa yine olsun istiyorsa bunu eyleme çevirmiş olabilir mi?
Spiralle hamile kalan cok var cevremde.Normalde geri çekilmeyi yapmıyoruz genelde eşim korunuyordu ama bu sefer öyle oldu ve evet haklısınız güven olmaz o yüzden başka yöntemlere bakıcam ama onlarada güvenemiyor bana en güvenilir eşin korunmasıymış gibi geliyor çünkü bi arkadaşım var spiral kullanıyordu hamile kaldı kaymamı ne olmuş
Kesinlikle bende öyle düşünüyorım ama dığum kontrol haplarıda kısırlıkmı ne yapıyormuş öyle duydum ama hiç araştırmadım tam olarakSpiralle hamile kalan cok var cevremde.
En guvenilir yontemler bence kondom veya dogum kontrol hapi.
Yok o yanlis bilgi.Kesinlikle bende öyle düşünüyorım ama dığum kontrol haplarıda kısırlıkmı ne yapıyormuş öyle duydum ama hiç araştırmadım tam olarak
test yaptıysanız korkmayın zaman zaman döngülerimiz değişiyor malum havalar soğuk üşütmüşte olabilirsiniz. birde stres yaptıysanız gecikme olabiliyor etkiliyor.Test yaptım negatif çıktı.. ilişkiye girdiğimiz dönem en zayıf dönemdi doğurganlıkta falan programım var hep ondan takip edip ona göre hareket ediyorum kızıma hamile kalmadan öncede o zamanlar denedik olmadı eşim istiyordu bende istemiyordum bilerek o dönemlere getiriyordum en düşük olduğu için olma ihtimali çok az olsun diye sonradan bende istemeye başlıyınca doğurganlığın yüksek olduğu zamanlara denk getirmiştik yani bunlara çok dikkat ediyorum sadece o pembe akıntı kanama beni rahatsız etti korkuttu hani yerleşme şeyi falan diye ama üşütmüşte olabilirim bilemiyorum yalın ayak geziyorum bazen üşüyorum ama soğu sevdiğim için aldırış etmiyorum
Hurafe onlar. Bekarken adet düzensizliği yüzünden uzun sürelerce kullandım. Evlendim ilk çocuğumdan sonra 2.ye kadar 2 sene aralıksız kullandım bıraktığım ay da hamile kaldım. Üstelik pco luyum.Kesinlikle bende öyle düşünüyorım ama dığum kontrol haplarıda kısırlıkmı ne yapıyormuş öyle duydum ama hiç araştırmadım tam olarak
Soğuk kanlı olun.2 ci çocuk varsa inşallah vardir.Test negativ gösterir bazen.En iyisi kan testi yaptirin.Doğru sonuç kan testidir.Siz çocuk 3-5 yaş olana kadar demeyin Allah ne zaman verirse o zaman olur.Bebek bir mucizedir.Ne zaman gelicegi bilinmez...Niye korunuyorsunuz ki? O kadar korunmuyup hamile kalmayan var ki...Kızlaar yaa şu an feci derecede korkuyorumda aklımda karıştı normalde eşimle ilişkiye girdiğimizde eşim korunuyor ama en sonuncusunda korunmadı o da 2 hafta falan olmuştur ama şey olmadan hemen kendini çekti bir şey gelmedi eminim ama en son geçen ay sonu olup ay başında bitti adetim şu an takvime göre 3 gün gecikti dünde pembemsi kanama oldu hafiften hatta başta adet oldum ne güzel başında yakaladım bir yere bulaşmadan diye sevinmiştim ama regl olmamışım o pembe akıntı tarzında kanama beni çok şüphelendirdi zaten 10 aylık kızım var ben en azından 3-5 yaşa kadar düşünmüyordum test alıp yapmaktan da korkuyorumiki haftada hemen hamile kalmak mümkünmü? Ama bir şey gelmedi bana bundan da eminim ama o pembe kanlı akıntı çokn şüphelendirdi Bide üşüttüm sırtım ağırıyor nefesim ara ara darlanıyorda şimdi hepsini ona vurmaya başladım ya öyleysem diye
TEST YAPTIM VE NEGATİF VE AYRICA DOĞURGANLIĞIN EN DÜŞÜK OLDUĞU ZAMANA DENK GELMİŞTİ.
Sendede gecokme yapmış mıydı?Yani hiçbir şeyin %100 garantisi yok. hamilelik haricinde bunu düşünme stresi, mevsim şartları, kist-miyom-polip gibi faktörler de şu an regl gecikmesi yapabilir. en garantisi test alıp yapmak ve çıkan sonuca göre hareket etmek. Eğer negatif çıkıp da regl gecikmesi devam ederse doktora randevu alırsınız.
Merhaba henüz regl dönemime var ama daha önce ilk saatlerde hemen içtiğimde gecikme yapmıştıSendede gecokme yapmış mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?