Hamile kalmış olmaktan korkuyorum

Haklısınız zaten artık farklı en güvenilir bilinen gözüken yöntemi korunmayı seçicem çünkü uzun süre istemiyorum eşime kalsa yine olsun istiyor ama ben kızımın her anına şahit olmak yani vakit geçirmek istiyorum birlikte mutfağa girip bir şeyler yapma karda oynatmayı vs bi tane daha olsa çok fırsat olmaz

Negatif çıktı aynen normale bindi sadece bir kaç gün genelde geç oluyorum eskiye göre

Eşinize kalsa yine olsun istiyorsa bunu eyleme çevirmiş olabilir mi?

Geri cekilme yöntemine zaten güvenilmez. Bir de karsinizda bebek isteyen bir adam varsa hic hic guvenilmez. Mutlaka iyi bir yontem bulun.

Geri cekilme yöntemine zaten güvenilmez. Bir de karsinizda bebek isteyen bir adam varsa hic hic guvenilmez. Mutlaka iyi bir yontem bulun.
Normalde geri çekilmeyi yapmıyoruz genelde eşim korunuyordu ama bu sefer öyle oldu ve evet haklısınız güven olmaz o yüzden başka yöntemlere bakıcam ama onlarada güvenemiyor bana en güvenilir eşin korunmasıymış gibi geliyor çünkü bi arkadaşım var spiral kullanıyordu hamile kaldı kaymamı ne olmuş

Spiralle hamile kalan cok var cevremde.
En guvenilir yontemler bence kondom veya dogum kontrol hapi.

Spiralle hamile kalan cok var cevremde.
En guvenilir yontemler bence kondom veya dogum kontrol hapi.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorım ama dığum kontrol haplarıda kısırlıkmı ne yapıyormuş öyle duydum ama hiç araştırmadım tam olarak

test yaptıysanız korkmayın zaman zaman döngülerimiz değişiyor malum havalar soğuk üşütmüşte olabilirsiniz. birde stres yaptıysanız gecikme olabiliyor etkiliyor.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorım ama dığum kontrol haplarıda kısırlıkmı ne yapıyormuş öyle duydum ama hiç araştırmadım tam olarak
Hurafe onlar. Bekarken adet düzensizliği yüzünden uzun sürelerce kullandım. Evlendim ilk çocuğumdan sonra 2.ye kadar 2 sene aralıksız kullandım bıraktığım ay da hamile kaldım. Üstelik pco luyum.

Negatifmiş

Tebrik ederim

Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Şu sitede geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığı milyonlarca kez söylendi. Doktorlar tvde söyledi. Her yerde söylendi.
Bizden size içinizi rahatlatmak için yok canım yaaa değilsindir dememizi istiyorsunuz sanırım. Ama bunu demek çok saçma.

Soğuk kanlı olun.2 ci çocuk varsa inşallah vardir.Test negativ gösterir bazen.En iyisi kan testi yaptirin.Doğru sonuç kan testidir.Siz çocuk 3-5 yaş olana kadar demeyin Allah ne zaman verirse o zaman olur.Bebek bir mucizedir.Ne zaman gelicegi bilinmez...Niye korunuyorsunuz ki? O kadar korunmuyup hamile kalmayan var ki...

Siz korunmuyorsunuz ki,bu bir korunma yöntemi değil. Bukadar korkup korunmayanıda anlayamıyorum.

Geri çekilmeyle nasıl rahat ediyorsunuz yahu.

Biz düzenli olarak kondom + doğum kontrol hapı kullandığımız halde her ay benim regli bekliyoruz.

Millet gerçekten çok tedbirsiz.

10 aylik bebekle 1 defadan bisey olmaz deyip korunmasiz iliski.Yapmayin Allahaskina ya.Bir biz mi bu kadar dikkatli davraniyoruz.Nerdeyse 3 tane kondom ust uste takicak bi kaza olmasin diye

Sendede gecokme yapmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…