Hamile kalmis olabilirmiyim?

Tgc94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
9
0
1
Sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik. Tam olarak icime girmedi prezervatifte vardi bosalmadi da ama yinede zevk suyu vs ile hamile kalmis olma ihtimalim var mi?

Prezervatif varsa zevk suyu nasıl geçecek size?

Milyonda bir ihtimal kalırsın hamile :) o bile OLAMAZ yani. Ama içim rahatlasn ve vesvese yapmayım diyorsan yarın ella al iç

Takılıysa katlanamaz korkacak bir şey yok.
Merhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik prezervatif takiliydi ama ben yinede cok korkuyorum bisey olmusmudur diye o gunden beri kasiklarimda hafif siddetli olmayan agri var psikolojkmidir acaba cok stresliyim bugunlerde

Merhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik prezervatif takiliydi ama ben yinede cok korkuyorum bisey olmusmudur diye o gunden beri kasiklarimda hafif siddetli olmayan agri var psikolojkmidir acaba cok stresliyim bugunlerde
Gidin bi prezervatifin içini su ile doldurup bakın. Sonra prezervatif takmış bir adamın menisinin size geçebilme ihtimalini düşünün.

Sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik. Tam olarak icime girmedi prezervatifte vardi bosalmadi da ama yinede zevk suyu vs ile hamile kalmis olma ihtimalim var mi?
Saglik ocagindan ertesi gun hapi iste hamilelik olasiligini kaldiriyor ilk 24 saat icin gecerli ama istersende eczanelerde veriyor mu bilmiyorum

Saglik ocagindan ertesi gun hapi iste hamilelik olasiligini kaldiriyor ilk 24 saat icin gecerli ama istersende eczanelerde veriyor mu bilmiyorum
Ana sağlık ocakları ertesi gün hapı mı veriyor? Doktordan mı istiyoruz nasıl oluyor?

Boşuna 50 lira bayılmışım be.

Gidin bi prezervatifin içini su ile doldurup bakın. Sonra prezervatif takmış bir adamın menisinin size geçebilme ihtimalini düşünün.
Aynisini yaptim bu is oldktan sonra suyla doldurdum hicbise cikmadi disari ama soyle bise var prezervatif takmadan once belki zevk suyu geldi ona (bana degmedi ama kendi kendine geldi demek istiyorum) ve prezervatifi takarken o zevk suyu asagilara kayip bana degebilirmi biliyorum sacma geleblr size ama stres yapiyorum

Ucretsiz dogum kontrol hapi veren yerden aliyorsunuz yada degistiyse aile hekiminren

Kalırsan tebrik ederim seni cnm saçmalama olamaz öyle bişey rahat ol

Kalırsan tebrik ederim seni cnm saçmalama olamaz öyle bişey rahat ol
Gercekten mii icimi rahatlattin canim ya ne bileyim o gunden beri kasik agrim varya dusun gebelige yordum onu sonucta bir gun sonra iliskiden kasik agrimaz gebelik olmaz ama ne bileyim cok stres yapiorum gercekten kac gndur hic rahat degilim

Bende de benzer seyler oldu belki psikolojiktir umarim en kisa zamanda regl olursun

Çok zor, kafana takma kalmış olamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…