Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok cnm..Sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik. Tam olarak icime girmedi prezervatifte vardi bosalmadi da ama yinede zevk suyu vs ile hamile kalmis olma ihtimalim var mi?![]()
Katlanmis gibi geldi bana ondan tedirgin oldum. Ilk defa yaptigim biseydiPrezervatif varsa zevk suyu nasıl geçecek size?
Tesekkurler..Hayır yok cnm..
Teseklurlee :)Milyonda bir ihtimal kalırsın hamile :) o bile OLAMAZ yani. Ama içim rahatlasn ve vesvese yapmayım diyorsan yarın ella al iç
Takılıysa katlanamaz korkacak bir şey yok.Katlanmis gibi geldi bana ondan tedirgin oldum. Ilk defa yaptigim biseydi
Tesekkur ederimTakılıysa katlanamaz korkacak bir şey yok.
Merhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik prezervatif takiliydi ama ben yinede cok korkuyorum bisey olmusmudur diye o gunden beri kasiklarimda hafif siddetli olmayan agri var psikolojkmidir acaba cok stresliyim bugunlerdeTakılıysa katlanamaz korkacak bir şey yok.
Gidin bi prezervatifin içini su ile doldurup bakın. Sonra prezervatif takmış bir adamın menisinin size geçebilme ihtimalini düşünün.Merhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik prezervatif takiliydi ama ben yinede cok korkuyorum bisey olmusmudur diye o gunden beri kasiklarimda hafif siddetli olmayan agri var psikolojkmidir acaba cok stresliyim bugunlerde![]()
Saglik ocagindan ertesi gun hapi iste hamilelik olasiligini kaldiriyor ilk 24 saat icin gecerli ama istersende eczanelerde veriyor mu bilmiyorumSevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik. Tam olarak icime girmedi prezervatifte vardi bosalmadi da ama yinede zevk suyu vs ile hamile kalmis olma ihtimalim var mi?![]()
Ana sağlık ocakları ertesi gün hapı mı veriyor? Doktordan mı istiyoruz nasıl oluyor?Saglik ocagindan ertesi gun hapi iste hamilelik olasiligini kaldiriyor ilk 24 saat icin gecerli ama istersende eczanelerde veriyor mu bilmiyorum
Aynisini yaptim bu is oldktan sonra suyla doldurdum hicbise cikmadi disari ama soyle bise var prezervatif takmadan once belki zevk suyu geldi ona (bana degmedi ama kendi kendine geldi demek istiyorum) ve prezervatifi takarken o zevk suyu asagilara kayip bana degebilirmi biliyorum sacma geleblr size ama stres yapiyorumGidin bi prezervatifin içini su ile doldurup bakın. Sonra prezervatif takmış bir adamın menisinin size geçebilme ihtimalini düşünün.
Ucretsiz dogum kontrol hapi veren yerden aliyorsunuz yada degistiyse aile hekiminrenSaglik ocagindan ertesi gun hapi iste hamilelik olasiligini kaldiriyor ilk 24 saat icin gecerli ama istersende eczanelerde veriyor mu bilmiyorum
Gercekten mii icimi rahatlattin canim ya ne bileyim o gunden beri kasik agrim varya dusun gebelige yordum onu sonucta bir gun sonra iliskiden kasik agrimaz gebelik olmaz ama ne bileyim cok stres yapiorum gercekten kac gndur hic rahat degilimKalırsan tebrik ederim seni cnm saçmalama olamaz öyle bişey rahat ol![]()
Bende de benzer seyler oldu belki psikolojiktir umarim en kisa zamanda regl olursunMerhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik prezervatif takiliydi ama ben yinede cok korkuyorum bisey olmusmudur diye o gunden beri kasiklarimda hafif siddetli olmayan agri var psikolojkmidir acaba cok stresliyim bugunlerde![]()
Daha reglime 10 gun var sen oldun muBende de benzer seyler oldu belki psikolojiktir umarim en kisa zamanda regl olursun