How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile Kalmış Olabilirmiyim..

danbrown

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
3
0
16
K.K.T.C.
Nişanlımla önümüzdeki yaz düğünümüz var. 2 senedir birlikteyiz. halen bakireyim ve evleniceğimiz güne kadar tam olarak bir cinsel birleşme yaşamak istemiyoruz. ama 5 gün önce ilk defa sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık. vajinamın içine girmedi. ve karnımın üstüne boşaldı. normalde endişelenmezdim ama biraz araştırma yaptım ve zevk sıvısı ( prostat sıvısı) dedikleri şeyden hamile kalınabiliyormuş. içime girmedide boşalmadıda ama bu sıvıdan hamile kalınabilirmi.. bana 2 ay önce polistik over tanısı kondu ve diane 35 kullanmaya başladım. ama ilacı kullanmaya adetimle alakasız bir zamanda başladım. çünkü ilacı kullanmadan önce 6 ay hiç hastalanmamıştım ve doktorum adeti beklemeden kullan dedi. ben bu ilişkiyi yaşadığımda ilacın bitmesine 2 gün kalmıştı. şuanda ilacın kullanılmadığı 1 haftalık sürenin içindeyim. Merak ettiğim bu ilaç beni hamilelikten korur mu.

İmkanı yok gibi gözüküyor. İçine girmediğinden eminsin demi. Sperm içeri girmeden nasıl hamile kalabilirsin. Ayrıca 1 hafta sonra hamilelik testi al ya da aldır birisine tamamen için rahatlar. İlaçta koruyordur zaten. Bence içini ferah tut. Vajinanın yakınına bile yaklaşmadıysa hiç imkan yok.

İmkanı yok gibi gözüküyor. İçine girmediğinden eminsin demi. Sperm içeri girmeden nasıl hamile kalabilirsin. Ayrıca 1 hafta sonra hamilelik testi al ya da aldır birisine tamamen için rahatlar. İlaçta koruyordur zaten. Bence içini ferah tut. Vajinanın yakınına bile yaklaşmadıysa hiç imkan yok.

evet içime girmedi eminim.. inş dediğin gibidir biraz bekleyip test yapmayı düşünüyorum. en azından emin olmuş oluurm .

endişelenmen normal, insan ufacık dahi olsa böyle bi ihtimalden korkabilir ama anlattığın kadarıyla imkansız bişey :)

endişelenmen normal, insan ufacık dahi olsa böyle bi ihtimalden korkabilir ama anlattığın kadarıyla imkansız bişey :)

ya inş öyledir :) bide işin kötü tarafı o kadar bekledik anlık bi hatayla böyle bişe yaşayınca insan kndini aptal gibi hissediyor. evlilikten sonraya saklamak psikolojik olarak daha iyi bişe galiba :D

arkadaşlr 25 yaşında bir bayanm.uzun süren bir birlikteliğim var.en son 5 eylülde adet oldum.ancak 14 ve 29 eylülde erkek arkdaşmla sürtünme yolu ile birlikte olduk.sadece zevk suyu bulaşmış olabileceğinden korkuoruz:(çünkü çarşsafta az ıslaklık vardı.şu an adet olmam gerkiodu ama olmadım.gebelik testi yaptım bir tane negatif.sizce gebe kalma ihtimalim ne akdr:(okadr stres yaptımki.yaptığımzn hata olduğunun farkındayız.çok korkuoruz ikimizde çok pişmanız :(

Back