canim prezervatif içinde kalinca spermler içinemi akti tam anlamadim benMerhaba 21 yaşındayım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. Partnerim ilişki sırasında prezervatif taktı. Boşalacağı sırada geri çekildi ve dışarı boşaldı. Ancak prezervatif vajinamda kalmıştı. Daha sonra iki parmağıyla prezervatifi çıkarttı. Ben hemen duşa girip vajinamı mümkün olduğunca yıkadım. İlişkiden 3 saat sonra da ertesi gün hapı aldım. Ayrıca doğum kontrol hapı da kullanıyorum. Doğum kontrol hapına da bu ay başladım ve ilişkiye girdiğim gün 21 ya da 22. günün hapını içmiştim. Ben de adet gecikmesi de var. En son adetimi 14-20 ağustos arasında yaşadım ve bugün 29 eylül. İlişkiye ise dün yani 28 eylülde girmiştik. 50 kiloyum ve adet gecikmelerim genelde oluyor. Partnerimle yaklaşık 5 aydır ilişkiye giriyoruz ancak belli bir plan yok ve hepsinde kondom kullanıyoruz. Son 1 haftadır da göğüslerim acıyor. Sizce bu son olayda prezervatifin içine az da olsa kaçmış olan spermler hamile bırakır mı beni? Hap kullanmama rağmen korkuyorum. Seksten soğuduk ikimiz de, bir daha yapmama kararı aldık.
Yok, dışarı bosaldi ama yine de prezervatifin icinde sperm kalmis olabilir mi ondan korkuyoruz...canim prezervatif içinde kalinca spermler içinemi akti tam anlamadim ben
Acaba kondomun icine az da bisey olsa sperm kacmis olabilir mi diye korkuyoruz. Bir de benim adetlerim düzensiz olduğu için korkuyoruz.Erkek arkadaşın hem dışarı boşalmış, hem doğum kontrol hapı kullanıyorsun hem de ertesi gün hapı kullanmışsın.
Bu şartlarda hamile kalman mucize olur.
Yok canim hamile filan degilsin,kendini boşuna üzüp yipratma.Biraz mantikli düşün hem prezervatif kullanmissiniz,hem partnerin disariya bosalmis,ustune birde ertesi gun hapi e oda yetmemis dogum kontrol hapi o işler öyle olmuyor güzelim bak bizim hamile kalabilmek için bir amuda kalkmadigimiz kaldi.Kendinize atraksiyon aramayin.Hamile filan degilsin yavru kuş,kanat çırpmaya devamYok, dışarı bosaldi ama yine de prezervatifin icinde sperm kalmis olabilir mi ondan korkuyoruz...
arkadaşım sen şakamısın . madem şüphen var adeti bekledin diyelim ee testide yaptın ee hamileysen ne olacak . ahh gençlik ahh ne rahtlar yahuGebelik testi uygulayalim diyoruz sizce ne zaman uygulamaliyiz? Adeti mi beklemeliyiz?
hamile oldugunu sanmiorm adet kanaman aldigin ilaclardan dolayi normalden farkli olabilir. ikinize de ders olmus bundan sonra ona gore davranirsiniz artik.Ola ki hamile kalirsam ikimiz de yıkılırız. Genciz daha ve evli değiliz. Hayallerimizi erken yaşamaya çalışırız ama tabi istediğimiz gibi olmaz. Zaten adet oldum, o günün sabahinda da test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buna ikimiz de sevindik. Bi test daha aldık onu da adet bittikten sonra uygulayacağız. Herhangi bir belirti ile karşılaşırsak kara kara düşünmeye başlıyoruz ve içimiz gidiyor. Seksten artık o kadar soğuduk ki, hayallerimizin önünde bir engelmis ve biz o engele bir gün takilirsak ölmeye kadar gidecekmisiz gibi hissediyorum. Yaptık bi hata , belki de çok fazla ama ders oldu işte. Umarım hamile olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?