Hamile kalmış olabilir miyim???

sende sikma o guzel canini canm benim hayirlisiyla hersey girer yoluna kucagimiza aldigimiz gunude goruruz benimde degerlerim yuksek cikti kanim hic yokmus olsa bile tutunamaz tedavi sart dedi napalm pes etmeden devam
Evet canim nasalım doğru Haklısın vardır bunlara hayır cuma tekrar çağırdı gitsem mi bilmiyorum açıkcası Neşe rabbım büyük

Evet canim gerçekten bende anlayamadım bu duurmu
Canim misafirlerim vardi esimi yatirdim sana yazmadan yatmayim.dedim git cuma gunu birakma pesini aksatmada sen umudunu kaybetme et duani git doktoruna hayirlisiyla hersey duzelir niye sıkmışım canımı dersin iyi haberlerini bekliyorum

Canim misafirlerim vardi esimi yatirdim sana yazmadan yatmayim.dedim git cuma gunu birakma pesini aksatmada sen umudunu kaybetme et duani git doktoruna hayirlisiyla hersey duzelir niye sıkmışım canımı dersin iyi haberlerini bekliyorum
Canim Sağol ama içimden gelmiyor artık dün aksam çok üzüldüm. Bu belirsizlik beni üzüyor kesin net olmaması başka doktor gıdecegım nasıl Hakkımızda herseyın Hayırlısı dıyorum artık üzülmekten başka elden bısey gelmıyor

Canim Sağol ama içimden gelmiyor artık dün aksam çok üzüldüm. Bu belirsizlik beni üzüyor kesin net olmaması başka doktor gıdecegım nasıl Hakkımızda herseyın Hayırlısı dıyorum artık üzülmekten başka elden bısey gelmıyor
Üzülme diyecem ama biliyorum üzüldüm kendini değiştir doktorunuza birde başka doktor baksin birtanesi öyle dedi diye herşeyden vazgeçmek olurmu hiç hayırlısı hersey düzelince ben inanıyorum

BETA HCG HORMONUM 1,92 ÇIKTI DOKTORUM KARARSIZ KALDI SİZCE HAMİLEMİYİM:KK43:
ŞUAN NEDESEM OLMAZ BIR DOKTORA DAHA GORUN ISTERSEN BU KISIDEN KISIYE DEGISIR DOKTOR NASIL KARARSIZ KALDI ONU ANLAMADIM BEN DOKTOR TEKRAR CAGIRDIMI ? KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR DEGERDEN KAYNAKLI AMA BIDAHA GORUN DERIM COK ARASTIRMA YAPTIM SON DONEMDE

Üzülme diyecem ama biliyorum üzüldüm kendini değiştir doktorunuza birde başka doktor baksin birtanesi öyle dedi diye herşeyden vazgeçmek olurmu hiç hayırlısı hersey düzelince ben inanıyorum
Evet ole ama baklam yarın 10 gün gecmıs olacak adetımden Beta hcg ne çıkacak bakalım sen nasılsın bu arada

Hanımlar merhaba,
Eşimle birlikte olurken korunmaya oldukça dikkat ediyoruz (eşim korunuyor). Lakin son iki haftadır o hassasiyeti pek de gösteremedik. Eşim içime boşalmadı lakin kendini çekmiş olsa bile iki ilişkimizde de spermlerin vajinal dudaklara akmış olduğunu farkettim. Ama tekrar ediyorum içime boşalmadı.
Adetlerim gayet düzenli bir şekilde 18 gün aralıkla gerçekleşiyor. Adet olmadan 1 hafta önce ara ara sancılarım, sivilce, göğsümde hassasiyet ve kahve rengi akıntım mutlaka olur. aynı zamanda gerek stres olsun bazı sebeplerden 1-2 günlük yaşadığım adet gecikmelerinde dahi adet oluyormuşum gibi kahverengi akıntım oldukça yoğun olurdu. Şuanda adetim 5 gün gecikti, göğüslerimde yoğun bir hassasiyet, kasıklarımda ise arada bir batma hissi geziyor. Yediklerim ise reflü hastalarında olduğu gibi durmadan yukarı doğru geliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim o_o
Olabilir test yap cnm

Evet ole ama baklam yarın 10 gün gecmıs olacak adetımden Beta hcg ne çıkacak bakalım sen nasılsın bu arada
Hayirlisi canim iyi haberler alırsın inşallah bizde haftaya cuma eşimle birlikte kontrole gidicez çizelge falan dedik bakalım burukluk var ama hepimizin istediği olucak insallah

Hayirlisi canim iyi haberler alırsın inşallah bizde haftaya cuma eşimle birlikte kontrole gidicez çizelge falan dedik bakalım burukluk var ama hepimizin istediği olucak insallah
Canim merhaba dah yenı eve attım kendımı Beta hcg 516 olmuş doktor ultrasonla Altan baktı kese var ama emın olamıyor haftaya ultrason cektırcem bakalım insanla ikimizde hayırlı haberlerle donerız

Canim merhaba dah yenı eve attım kendımı Beta hcg 516 olmuş doktor ultrasonla Altan baktı kese var ama emın olamıyor haftaya ultrason cektırcem bakalım insanla ikimizde hayırlı haberlerle donerız
ayy canım bende sımdı geldım eve yenı gordum mesajıı ınsallah ıyı haberını alırız haftaya :)

Insan canm sen çalışıyormuşun
Evet tasarimciyim ayrıca muhasebe yapiyorum ev is valla ne güzelmiş işten eve gidince yemek hazır ev sıcacık anne evi ☺ evlenince hersey sana bakıyor kocam yazık Kıyamam hala çalışıyor bende temizlik yapıcam şimdi yarında çalışıcam mecbur sen çalışıyormusun

Evet tasarimciyim ayrıca muhasebe yapiyorum ev is valla ne güzelmiş işten eve gidince yemek hazır ev sıcacık anne evi ☺ evlenince hersey sana bakıyor kocam yazık Kıyamam hala çalışıyor bende temizlik yapıcam şimdi yarında çalışıcam mecbur sen çalışıyormusun
Bende duan içindeyim canm devlet hastanesınde çalışıyorum. Ama özel olarak çalışıyorum ev işleri çok zor bende sıkılıyorm tasarım farklı Olmalı çok güzel bir meslek bnce

Bugun nasılsın canm.Zor ama zevkli bir iş gerçekten çok severek yapıyorum her iş zor ama yapmak zorundayız canım mecburen

Merhaba bayanlar çok değişik şeyler oluyor bana bi akıl verin 1hafta önce hamilemiyim şüphesiyle test yaptım negatif hastanede hersey negatifti şimdi agrilarim var kasık bölgesinde kusmalar var hala hastalanamadim bugün test yaptım biri net diğeri silik 2cizgi oldu doktordan randevu aldım ama perşembe günü gidicem ne bu şimdi anlamadım hicbirsey ben

Merhaba bayanlar çok değişik şeyler oluyor bana bi akıl verin 1hafta önce hamilemiyim şüphesiyle test yaptım negatif hastanede hersey negatifti şimdi agrilarim var kasık bölgesinde kusmalar var hala hastalanamadim bugün test yaptım biri net diğeri silik 2cizgi oldu doktordan randevu aldım ama perşembe günü gidicem ne bu şimdi anlamadım hicbirsey ben
Canim hayırlı olsun Binimde ilk ile olmuştu hamilenin ama basında olduğun için öğle çıkıyor kan da çıkmıyor olabilir

Canim hayırlı olsun Binimde ilk ile olmuştu hamilenin ama basında olduğun için öğle çıkıyor kan da çıkmıyor olabilir
Ay bilmiyorum doktoruma gitmek istedim tekrar perşembe günü uygunMuş eğer hamileysem çocuğa isen gibi neler yaptım temizlikte ağır kaldırdım uzandim bugün olucem agridan arada bir vuruyor canim sende durum ne smdi

Ay bilmiyorum doktoruma gitmek istedim tekrar perşembe günü uygunMuş eğer hamileysem çocuğa isen gibi neler yaptım temizlikte ağır kaldırdım uzandim bugün olucem agridan arada bir vuruyor canim sende durum ne smdi
Canim bn bugün gittim keseyi gördüm çok şükür yok bilen olmaz insallah canm çok sevınırım tabı dıkkat etmen önemli sen kalbini temiz tut canm insallah birey olmaz

X