- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
-
- Konu Sahibi revan_revan
psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Gebelik ihtimali aklımda yoktu. Adetimin geciktiğini bugün takvime baktığımda farkettim ve bu gecikme kendi 18 günlük periyoduma göre 8 gün, 21 günlük periyoda göre 5 gün :Sgeri çekilme yöntemi ile bahsettiğiniz dışarı akma durumu olmasa bile hamile kalmanız mümkündür
bebek istemeyenler lütfen bu yöntemi kullanmayın !
belirtilerinize gelince ; eğer psikolojik değilse , reflü benzeri olan hissiniz önemli bir ayrıntı, test alıp deneyin..
Canım adet gecikmesi eğer hamilelik yoksa iyi bir durum değil. Kist falan oluşmuş olabilir. Bence vakit kaybetme test yap eğer gebelik varsa zaten doktora gidersin yoksa da vakit kaybetmeden yarın git doktora.psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Gebelik ihtimali aklımda yoktu. Adetimin geciktiğini bugün takvime baktığımda farkettim ve bu gecikme kendi 18 günlük periyoduma göre 8 gün, 21 günlük periyoda göre 5 gün :S
Merhaba ben de 1bucuk aylik evliyiz bebegimiz olsun istiyoruz hemde cok ama hamilemiyim anlayamadim test yapamiyorum heycandan elim ayagim titriyor eczanedende test isteyemedim nedense bir utangaclik soz konusu bu duruma alismam uzun surucek gibi bana yardimci olabirmisinz acabba
buraya idrarınızı bırakın biz bi tahlil yapıp size sonucu yazalım
hey allahım yaaa, sen utanıyorsan eşine söylersin o alır, yalan atıyorsunuz hiç değilse içinde biraz mantık olsun !!!
canim valla burda yardimdan cok azar varKızlar bana yardım edin hamilemiyim. Değilmiyim anlamıyorm
Istiyorsaniz bebek inşallah allah nasip eder sizede bnde bugun kan ve idarar verdim yarn alcam sonuclari insallah hamileyimdir☺Canim boşver sen
Inşallah canim istendiğin gibi olurIstiyorsaniz bebek inşallah allah nasip eder sizede bnde bugun kan ve idarar verdim yarn alcam sonuclari insallah hamileyimdir☺
buraya idrarınızı bırakın biz bi tahlil yapıp size sonucu yazalım
hey allahım yaaa, sen utanıyorsan eşine söylersin o alır, yalan atıyorsunuz hiç değilse içinde biraz mantık olsun !!!
Canim boşver sen
Bakalim testte aldm ben dayanamadim heycandan bekleyemedim hastaneyi bakicam smdi erken testpit eden testler varmis sende al istersenInşallah canim istendiğin gibi olur
Canim bn aldım Yaptım pozitif odada bakalımBakalim testte aldm ben dayanamadim heycandan bekleyemedim hastaneyi bakicam smdi erken testpit eden testler varmis sende al istersen
hayırlısı olur ınsallah bende eve gıdınce yapıcam :)Canim bn aldım Yaptım pozitif odada bakalım
Yarın doktora gidilemez insana Beta hcg Artış olmuştur çok sıkıntılı rabbım hepimizin yardımcısı olsun testı yapınca yazarmısınhayırlısı olur ınsallah bende eve gıdınce yapıcam :)
Canim üzülme beynimde bugün keyfım yok bende Dr gittim defterim 237 olmuş ama gec ilerliyormuş açıkcası bılmıyorm dış gebelık olabılır dıyor ne yapıcımı bılemıyorum suanmerhaba arkadaslar ıcım buruk bugun testı aksam yaptım negatıftı yınede hastaeden cıkacak sonucta umutluydum ama sonuclar benı uzdu negatıf
sende sikma o guzel canini canm benim hayirlisiyla hersey girer yoluna kucagimiza aldigimiz gunude goruruz benimde degerlerim yuksek cikti kanim hic yokmus olsa bile tutunamaz tedavi sart dedi napalm pes etmeden devamCanim üzülme beynimde bugün keyfım yok bende Dr gittim defterim 237 olmuş ama gec ilerliyormuş açıkcası bılmıyorm dış gebelık olabılır dıyor ne yapıcımı bılemıyorum suan
bunu anlmadimi doktor distani ictemi bende bunu ilk duyuyorum bu konulari cokta bilmiyorum acikcasiCanim üzülme beynimde bugün keyfım yok bende Dr gittim defterim 237 olmuş ama gec ilerliyormuş açıkcası bılmıyorm dış gebelık olabılır dıyor ne yapıcımı bılemıyorum suan