Hamile kalmış olabilir miyim?

kadermi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
8
0
36
Çanakkale
merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni üye oldum ve zaten bu sorunum için üye oldum. ben erkek arkadaşımla 3 gün önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. Erkek ark. vajinamın üstüne veya içine boşalmadı ama biz çok korkuyoruz. Hamile kalma ihtimalim var mı? eğer varsa belirtileri nasıl olur ? yardım istiyorum lütfen yardım edin

merak etme eğer içine boşalmadıysa hiçbişey olmaz.hamile kalma ihtimalinde yok,belirti bekleme bence,günün geldiğinde adet olursun...burda hamile kalmak için o kadar çok uğraşan var ki...o kadar kolay olmuyo yanilmaz:

tmm teşekkür ederim. Biliyorum uğraşanları inş. uğraşanlarada allah nasip eder de onların bebişleri olur :) yalnız ben bunu acayip derecede kafama takıyodum gerçekten sağolun

tmm teşekkür ederim. Biliyorum uğraşanları inş. uğraşanlarada allah nasip eder de onların bebişleri olur :) yalnız ben bunu acayip derecede kafama takıyodum gerçekten sağolun

Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun..Nasıl bir ilişki idi ve boşalma ne şekilde gerçekleşti bilemiycem..Fakat spermlerin çok kısa süre canlı kalabildiklerini biliyorum..Örneğin pantolonunu çıkarmadıysa veya sen kıyafetini çıkarmamışsan hiç sanmam..Ancak tersi bir durumda sperm öncesi gelen sıvıdaki spermlerin dahi vajinadan kaçabilmesi mümkün olabilir..Bu nedenle dediğim gibi lütfen çok daha dikkatli olun eğer böyle bir hataya bir daha düşecekseniz ki bence Allahaşkına iradenize halim olun ve ciddi düşüneceğiniz zaman evlendikten sonra ne isterseniz yaşayın..ve lütfen benim fikirlerimi de yanlış anlama..ben bir ablan olarak yazdım sadece.a.s

hamile kalacağını sanmam bu kadar kolay değil zaten hamile kalmak:1closedeyes:
ayrıca ilişkini böyle acabalarla korkularla yaşayacğına herşeyi zamanı geldiğinde için rahat bir şekilde yaşa
hiçbir şey için acele etme.benden de sana abla tavsiyesidira.s

Orada olmadığımız için bilemeyiz tabi ama umarım bu endişe size biraz dert olmuştur da bundan sonra önleminizi alırsınız, bunu bu korkularla yaşamanın anlamı yok bence. Korunun, keyfiniz kaçmasın yani.

şimdilik korkulacak birşey yok ama dikkat edin o sürtünmeler daha ileri gidip istemediğiniz şeyleri yapabilirsiniz erkek arkadaşına çok da güvenme başına iş çıkarma

İçine yada üstüne boşalmadıysa nasıl hamile olacaksın?

Kaç yaşındasın çok merak ettim? Halen nasıl bu kadar cahil kalabiliyoruz bu internet çağında, bilginin parmaklarımızın ucunda olduğu bir çağda anlamıyorum gerçekten.:uhm:

bilmiyorum 1 kere yapmadık, o boşaldı biz tekrar devam ettik ama üstüne boşalmadı. biz onun penisinde srem kalabilmiş olacağından korkuyoruz zaten

sürtünme yoluyla hamile kalmak mucizenin taaa kendisi olur... madem ısrarla bişeyler yaşıcaksan korunun bundan sonra tabi en güzeli her şeyi vakti geldiğinde eşinle yaşamak ama biz böyle deyince geri kafalı oluyoruz maalesef... korkma hamile kalmamışsındır....

valla bilsek icine bosalmadan hamile kalindigini onuda deneriz biz 2 yildir deniyoruz olmuyor.Bazen internette rastliyorum boyle sorulara bana cok ilginc geliyor

yaşım 22 Allah nasip ederse nişanlanacağım aralıkda,parmağımın ucunda olmasına rağmen neyı ne dereece araştıracağımı biilmediğimden eğer bu konularda bilgisiz olmak cahilllikse ben cidden çok cahilim..
Cinsellik konusunu öğrenmek istiyorum ben bu durumları merak ettiğimden okuyorum..Anneme sorsam zamanı gelınce öğrenirsin diyecek..Bu konularda kimden yardım alabilirim ben gerçekten soruyorum bunları.

anlaşılır gibi değil bunları yaşıyacak kadar büyümüşsünüz
ama üstüne boşalmadan acaba hamile kalmışmıymı düşünecek kadar küçüksünüz
ilkokul çoçuklarını hatırllattın bana.............

Arkadaşların dediği gibi hamile kalmak için uğraşan çok insan var ve yine katılıyorum çok da kolay olduğu söylenemez.Kaldı ki senin olayın çok imkansız bir olay her ne kadar olur , olabilir tarzında rivayetler duysanda ama kesinlikle imkanı yok.Korkma canım insanlar hamile kalabilmek için bekliyorlar ay gün hesabı yapıyorlar yumurtlama tarihlerini hesaplıyorlar o yüzden ince işler bunlar.Ama için rahat olsun onu söyleyebilirim sana.

sıkma canını sen kafandaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla sormak istedin herhalde korkulacak bir durum yok çokta strese girme adetin gecikir daha kötü olursun herşey yolunda merak etme

teşekkür ediyorum cevabınız için. Bizde zaten olabilir die bazı sitelerden okuduk o yüzden içimize kurt düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…