• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmış olabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi whitegirl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

whitegirl

Ziyaretçi
erk arkadaşımla beraber olmadık onun üstünde sort dahil herşeyi varken boşaldı.ama sonra o sortunu nemlenmiş diye elledi bundan sonra beni okşamıstı bu arada kzım bu olaydan sonra 1 kez adet gördüm 2. adetim 11 gün geciktikten sonra oldu ve çok azgeliyor sızıntı şeklinde bu şekl kanamm olmadan adet sancısı çektim oluncada vardı ama gögüslermde sişlk geçti çok korkuyorum üstüne görme denilen durumumu yaşıyorumm:(((

hamile olduğunu sanmıyorum ama madem üzerinden zaman geçmiş eczaneden 3 , 5 tlye bi test al yap.

Gözümüz aydın teyze oluyoruz:delphin:

canım hamile kalmak bu kadar basit değil spermlerin direkt vajinaya girmesi gerekir
hamile kaldığını sanmıyorum bence stresten oluyodur bu belirtiler
eğer çok kafaya takıyosan hemen bi eczaneden gebelik testi al yap için rahatlasın

biz bilemeyiz ki bunu
gebelik testi alıp yapmanız en mantıklısı

canım hamile kalmak bu kadar basit değil spermlerin direkt vajinaya girmesi gerekir
hamile kaldığını sanmıyorum bence stresten oluyodur bu belirtiler
eğer çok kafaya takıyosan hemen bi eczaneden gebelik testi al yap için rahatlasın

yakınlığın için tşk ederim suan hala sızıntı seklinde geliyor şimdi mi yapym bitince mi yapıyım

gülüyorum bu gençlere yahu.her haltı yemeyi biliyolar da nasıl çocuk yapılır bilmiyolar :)))) canım bu işler o kadar kolay olsaydı dünyada bebek sahibi olamayan kalmazdı.hamile falan değilsindir sıcaktan veya başka bi sebepten de gecikmiş olabilir.çok takıldıysan test yap.

Yok be güzelim ya nerden çıktı bu
hem bu kadar kolay hamle kalınmıyor bilesin
bi test al eczaneden de kurtul meraktan

testi ne zamn yapmalıyım bittikten sonra mı yoksa devam ederken mi

hamile kalman bencede imkansız
reglin yada sızıntın bitince test alıp içini rahatlatabilirsin

testi ne zamn yapmalıyım bittikten sonra mı yoksa devam ederken mi

İDRAR TESTİNİ BIRAK. GARANTİ OLMASI İÇİN GİT Bİ ÖZLE POLİŞKLİNİĞE KANDA BETA HCG BAKTIRACAGIM DE. GEBELİK HORMONU YANİ. O KESİN SONUC VERİR.SAĞLIK OCAGINDADA BAKTIRABİLİRSİN AMA SUAN AİLE HEKİMLİĞİ OLDUGU İÇİN DR SNEİ TANIR OLUR YA BİYERDE DUYULUR. BİDAHADA BÖYLE BİŞEY YAPMA YADA KORUN.fisfisfis

su aşağıdaki reklam olan forteli denesem nasıl olur o da benim için kesin sonucu verir mi

verir canım aslında sıradan gebelik testleride verir ama sen garanti olsun diyorsan ondan al yap ...

canım benm tşkler bugün dra gittim sızıntım var ama bhcg yaptırdı. kanama varken bhcg doğru sonucu verir mi benm yaşadığm olayın üstünden 2 ay oldu ama ondan sonrada adet gördüm suanda çokta az ama var yinede kan gelmesi sonucu etkiler mi ki

akannehirhayırlı olsun arkadasım 9 ay sonra nur top gibi bı bebegınız olacak :ecrin_bebek::emir_bebek:bence burda yıllardır caba gösteren arkadaslar bosuna ugrasıyo gercekten bu seklılde hamıle falan kalınmazzz

Ya kizlar ben yanlis mi bilyorum cocuk yapmayi, 4 sene olcak hala beceremedim hamile kalmayi,
neysem ogrendim artik demek icine disina bosalmasi lazimmis... :delphin:

Back