- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Korunmalı ilişkimiz oldu ama ondan önce korunmasız olarak dokunmuştu birkaç gün sonra kahverengi akintim oldu riskim var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralığın 10 nunda oldum adet ortalama 25 günde görüyorum ilişkinin 5. Günü sizce ihtimali var mı Nasıl hesaplaniyorBu kadar az bilgiyle ne diyebilirz ki, kahin olmak lazım.
Kaç günde adet görüyorsun? Tam birleşme oldu mu? İlişki yaşandığında kaçıncı günündeydin?
Adet zamanımı tam geçirmiş olmuyorum değil mi ne zaman belli olur sizce ?Adet başından itibaren sayılınca 11.güne falan denk geliyor ve hamile kalma ihtimaliniz tabiki var. Yeni adet döneminiz de gelmiş bir test yapsanız kesin sonuç alırsınız
Ne zaman adet olmanız lazım?Adet zamanımı tam geçirmiş olmuyorum değil mi ne zaman belli olur sizce ?
26 gün oldu bu aralar olmam gerekiyor olmadım ve hamilelik olur muNe zaman adet olmanız lazım?
Korkum yok kendim istiyorum zaten heyecanlıyımBugun yarın adet olman şazım z
Olmazsan hayırlı olsun ..
İşte kimi yıllarca dener olmaz .
Sizdekide nasıl doğurganlıksa hemen olur ..
Hakkında hayırlıısı ..
Bu korku sana yeter bidaha altından kalkamayacagın işlere kalkışmazsın
Korkum yok kendim istiyorum zaten heyecanlıyım
eşim istemiyor ben istiyorum test yaptiramadigimi söyledim nasıl anlarım? En fazla kaç gün gecikmesi gerek?Hee ben heyecanını korku olarak anladımmadem istiyosun ikinci ilişkide neden korundun :)
Hamile olup olmadıgını bılemeyız doğal olarak eczanede test 5 tl .
Anlıyamazsın .eşim istemiyor ben istiyorum test yaptiramadigimi söyledim nasıl anlarım? En fazla kaç gün gecikmesi gerek?
Kaç gün oynar sizce eğer hamileysem ?Anlıyamazsın .
Adetin strestende gecikebilir .
Eşinden gizliyse o işe gidince al testi ne var bunda ?
Ben adetim gelmeden testle öğrenmiştim .Kaç gün oynar sizce eğer hamileysem ?
Siz de nasıl oldu gecikmeden anladınız mi ?Ben adetim gelmeden testle öğrenmiştim .
10 gun geçerse adetin bi doktora git .
Evli olduğuna emin misin?Seni yargılamak için söylemiyorum bu kadar strese değer mi ?Hem haram hem istenmeyen bir bebek sorumluluğu.
biraz endişem var ama adetim gecikti stresli döneminde bile böyle olmuyordu malesefBu stresle hamile olmasan bile 15 gun bile adet olamayabilirsin. O yuzden test yapmak veya test yaptirmaktan baska caren caren yok , anlamak icin.
Her donem de bir olmuyor. Emin olmak icin siz test yapmaya calisinbiraz endişem var ama adetim gecikti stresli döneminde bile böyle olmuyordu malesef